coop afton

idag har det varit tjejkväll på stan. såklart spenderades min kväll på stan. fast inte i själva city stan, utan på coop. skojig tjejkväll va? jag måste medge att det faktiskt var skojsigt. det hände fula saker där.

det började med att sandra och fredrica slet sönder dom där kedjorna där kundvagnarna sitter fast i. eller dom slet inte sönder alla kedjor, men den som satt på våran kundvagn slet dom sönder, så slapp dom låna en femma till vagnen. sen kör fredrica in i dom här portarna som är inne i coop, alltså just innan maten börjar, dom som öppnas och stängs när man vill gå förbi. så då blir en sån trasig, sen börjar den tjuta jättehögt och jättelänge. alla som är i närheten kollar bittert på oss. efter det kör fredrica över både mig och isabelle med kundvagnen, och jag kan meddela att det verkligen kändes.

jag glömde oxå att berätta att coops fotoautomat var borta. hille skulle ta kort till sitt pass eller id eller något. så börjar vi kolla oss omkring efter fotoautomaten, som bara några dagar innan stått precis där vi stod. sen upptäcker fredrica några spår efter den på golvet. borta!
Allt och inget | | En kommentar |

helt sant ;)

På SO lektionen..
Iris:
Nu när det snart är valborgs så måste ni akta er... (hinner inte säga klart meningen innan hon blir avbruten)
Jocke: för föräldrarna!
Några ögonblick senare..
Iris: Och om någon nu skulle dricka.. Så lämna ingen kompis.. (blir avbruten igen)
Ante: I brasan!

Min klass är så smart =)
Allt och inget | | Kommentera |

speed

idag har jag gjort det fruktansvärda och jobbiga testet som man gör en gång varje termin. testet som får allt slem man man nånsin har haft att fastna i halsen, så att man inte kan andas. testet som gör att benen verkar, mjälten hugger, skallen smärtar och ådrorna pulserar. testet som får alla fagra ansikten att bli blodigt röda, handflatorna att klibba och fötterna att hetta. ni vet nog alla vilket test jag pratar om. ja just det, beep testet. trots att det gick över mina förväntningar så ska jag inte nämna hur det gick.

nu sitter jag här hemma med smärtor i skallen. ska ta en alvedon och sedan bege mig mot stadens gator med min kompanjon freddy. ska göra lite inhandlingar. ´så jag får väl ta och höra av mig senare. adjö !
Allt och inget | | Kommentera |
Upp