shortie

Hôla!
Har just legat ute och stekt, men solen gick tyvärr i moln och då orkade jag inte ligga kvar och pressa, för det skulle inte ge något. och även om jag låg ute och stekte rätt så länge så måste jag medge att jag inte fick någon färg alls. blev inte ens röd. och hur lyckat är det? nåväl, med mitt "soltålamod" så lär jag inte bli brun alls, men jag låg faktiskt ute i över 1½ timme.

från det ena till det andra, jag har köpt mig en ny bikini från victoria's secret! :) det var verkligen behövligt, min gamla bikini var så ful så ful.

snart så ska jag följa med mamma på en strandprommis. jag är verkligen i stort behov av att promenera, för jag vräker i mig onyttigheter när vi är här. inte så bra, men ack så gott. :)

jag är inte på skrivhumör som du kanske märker, så bäst att jag slutar skriva innan jag tröttar ut hela världen helt och hållet. ciao banana!
Allt och inget | | Kommentera |

nhbv

Vill bara säga Morsning korsning till alla som står inför ett svårt vägval!

Idag har vi då lämnat Orlando och begett oss ner till Vero Beach. Fast innan det så var vi såklart på Disney. Idag var vi på Animal Kingdom, det var jättekul! Vi for på safari och jag såg elefanter, giraffer, lejon, gorillor, gaseller, gnuer och massa massa andra djur. Så åkte vi en jätteskojig berg&dal bana som hette något med everest. Själva berg&dalbanan såg ut som en miniatyr av mont everest och den var älskvärt fruktulöst kul! Min mage killade mig till ett levande dött tillstånd, det var helt underbart! :D Fast den var inte lika kul som rock'n rollercoaster, men den kommer direkt efter den på rolighets-killikill-nivå.

Nåväl, direkt efter vi hade varit på disney så hoppade vi in i bilarna och begav oss hit dit vi är nu. Påvägen hit såg jag och amanda en bil utan dess like. Jag har aldrig skådat en bil som är så gul, så ful, så älskvärd, så gammal-ung, så motorstoppat bogserbar och helt ljuvlig! Våra munnar vrålade ut skrattande toner och självklart fick jag ett kort på den. Fast jag har inte laddat in det i datorn, men så småningom ska ni få se den underbara fulbilen.

Men somsagt, nu är vi här i Vero Beach. Vi bor i ett hus som är så äckligt fint alltså. Det är 3 våningar, om det inte var 4 och sovrummen är så otroligt snygga. Dessutom är huset på USA:s finaste strand, och vi bor grannar med Elvis Presleys föräldrar, någon jättejättekänd sångerska som heter gloria nånting och även med han vad han då hette... attans att jag glömde bort hans namn, men jag skriver det så fort jag kommer på det!

Men iaf, huset är så himla fint och havet är alldeles utanför :) Fast det är lite läbbigt för i havet är det massa hajjar och havssköldpaddor. Fast hajarna är bara småa utan tänder, men iaf! Men nu måste jag gå, ska välja sovrum! ;) haha hejdå!

Allt och inget | | 2 kommentarer |

beachboys

Goddag. =)

Idag har vi varit på Tyfoon Lagoon, ett vattenland i disney. Det var underbart härligt där, allt var gjort i "beachstil" och det var surfingbrädor och vältränade badvakter och sånt överallt. Så hade dom en vågmaskin som någon gång i minuten gjorde en 2 meters hög våg, man slungades med flera meter när den kom! Och dom hade massa vattenrutschbanor och andra jätteroliga saker.

Det var jätteskoj där borta, fast solen gassade och jag har bränt mig, fast det gör inte så mkt. Jag och amanda har dessutom simmat med hajar och rockor idag! Det var läskigt, för det var inte dom småa hajarna precis. Okej, det var inte värsta vithajarna, men dom hade någon hammarhaj och en haj som var över 1.5 m lång! Och vattnet dom var i var bara 16 grader, så det var inte så varmt prc. Men när vi hade simmat med dom en gång så var det så kul att vi var tvungen göra det 2 gånger till :) (Obs, har bilder på det som ska laddas upp senare!)

Så idag har det blivit att ta det rätt lugnt där borta på tyfoon laggon, har legat och stekt lite och badat massa och så. Skönt att inte gå en massa idag oxå. Men nu måste jag sluta skriva, för nu ska vi fara in till stan och shoppa =)
Allt och inget | | Kommentera |
Upp