fuzzy bhââl

USCH USCH. det finns folk som inte är värda att nämnas, därför ska jag inte nämna dom heller. heheh

jag och isabelle sitter och steker i husvagnen, diggar sex pistols och äter vindruvor. nyligen har vi sett när min syrra spelat match, dom vann med 2-0 men har ingen aning om vem dom mötte. sån koll har jag. AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. måste avbryta mitt skrivande. jag och isabelle såg just en otrevligt bekant syn. en rödbrun syn, en korthårig, uppspänd syn. knarrande dojjor... säger det er något? JAAA, vi såg våran fd. gympalärare ANDERS gå förbi! wosh, vi fick svåra andningsproblem när vi insåg att det var han.

iallafall, för er som inte har fattat det så befinner vi oss i umeå på den såkallade umeåcupen. såklart är vi här för att spela fotboll, vilket är ett av mina stora intressen och även något som tar upp en stor del av min fritid. shoppingen lägger vi åt sidan, lika så att steka i solen och bada i poolen. för här ska det spelas fotboll! <3

nu ska vi dra och spela lite mer fuzzbaal, jag är kontaktbar on tha phone. (dock inte under matchtid... hehhee)
Allt och inget | | Kommentera |

nu är det slut på leken, va?

nej, det är inte slut på leken, va. vet ni hur kul jag har? så här: 0. fattar ni? nu menar jag inte 0 som i en cirkel - att det aldrig tar slut alltså. utan jag har noll kul. och denna mindre rolighet har fått mig att gå och rota i gamla kartonger efter en fd. mycket kär vän.
- min kära webcamsåhär kul har jag och johanna en onsdagkväll. YEHOOOOOW. helt oslagbart.
nu ska vi gå och tända tomtebloss.
| | Kommentera |

gammal låt

igår var en riktigt trevlig dag. dagen började med stek och slutade med stek. dock var det hamburgerstek på slutet, men sak samma. gårdagen spenderades till största tiden tsm med min kompanjon johanna och vi hittade på både det ena och det andra. på kvällskvisten tog vi mod till oss och begav oss mot klubbgärdet. det var ett rent under att vi kom fram helskinnade för färden dit var en vansinnesfärd utan dess like. vi körde fel 500 gånger, körde racer uppför en hög, vass trottoarkant som var osynlig ändå tills vi var 1 meter framför och då gick det ju inte att stanna vilket resulterade i smärtor för både vi passagerare och moppen. vi körde nästan upp på piteås brantaste kulle, ångrade mig halvvägs, gled alldeles för fort bakåt trots att bromsarna kämpade för glatta livet, ramlade nästan men överlevde. efter oändliga andhämtningar så kunde marcus guida oss rätt(han sa fel hela tiden, därför färden blev en sådan hemsk färd) och tillslut tog vi oss fram till våran slutdestination - mickes hus.

väl framme hos han så planerade vi(jag,johanna,micke,marcus) att göra lite lugnare saker, med tanke på våran färd, så därför bestämde vi oss för att plocka jordgubbar. men ack nej, inte ens det gick helt smärtfritt. bland jordgubbarna gömde sig brännässlor och bitska saker så det hela slutade med kliande sår och kraffsmärken.

det var en trevlig kväll iallafall, trots att alla var så trötta och vi spenderade stora delar av kvällen liggandes i en säng.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp