vuxenskrivande!!!!

(jag skriver som en vuxen!!!!!! :O )
Ah, då var dagens shopping avklarad. Rik som jag är så hade jag råd med 2 saker. Men eftersom det här är allt annat än en modeblogg så ska jag inte säga vad. Med smärta i mina fötter och trötthet i min skalle är jag av timmars vandrande äntligen hemma.

Igår var en mycket trevlig kväll. Åt middag med klassen (fd. klassen?) på goldendragon och jag bröt mina vanors vanor, jag åt inte stekt biff med bambuskott! Jag åt istället kyckling med kashewnötter. För den som vill veta. Sen när vi hade ätit klart så for större delen av klassen hem till mig för att se på fotbollen. Racersnabba som jag och sandra var han vi precis sätta oss tillrätta för att granska det underbara målet från Spaniens sida. Dom andra missade det, men inte vi för vi är kvicka som kvicksilver! Tidernas falsettvrål yttrades från mig och sandra när vi skådade det ljuvliga ljuvliga målet. Äntligen gick det som vi ville!!!! Segerns sötma gick till spanien, en sådan förträfflighet!

Allt och inget | | 2 kommentarer |

shoppa

Ah, ljuva sommarlov. Inget jobb idag, helt fantastiskt. Inget jobb på riktigt riktigt länge dessutom, ni anar inte en sådan lycka det är att äntligen ha jobbat klart. Men även om jag har jobbat klart så stiger jag upp i ottan, men denna gång är det inte för att bege mig mot fritids. Utan idag ska jag fara med min kompanjon Malin till skellefte och shoppa. Frågan är bara hur mycket shopping det kommer bli, då jag bara har 70 kr...

Jistanes dom kommer nu, jag får skriva mer sen!
Allt och inget | | En kommentar |

vette tusan?

Jag ber så mycket om förlåtelse för min seghet. Denna gång kan jag inte skylla ifrån mig, så som jag brukar göra. Nu är det bara att säga som det är; jag har svikit min blogg dom senaste dagarna! straffa mig, snälla!

Men igår... igår hade jag faktiskt inte tid att skriva något. För det första så red jag ändå till blåsmark, det tog 2 god forbeinade timmar. sedan, kring 10 på kvällen så påbörjade jag ett bakverk utan dess like. Neger[choklad]bollar! För det första så hade jag inget kakao, så då tog jag oboy och chokladsås istället. För det andra så hittade jag såklart inget kaffe, så då fick det bli juice. Bakverkena må ha blivit bleka, men tro det eller ej - det blev lyckat!

Jag undrar en sak.. Det finns ju folk som viger hela sitt tragiska liv till att skriva om saker som mode osv. Okej, nog får dom göra de för mig, men en hel blogg baserad på det? För att gå i protest funderar jag nästan till att göra min blogg till fikats, godisets, snaskets, karrats, onyttigheternas (osv.osv.osv, listan går att göras lång) hemstad. Låter inte det trevligt? Såklart ska det inte vara en sån här äcklig blogg, där jag skriver olika recept och så. För mina recept är hemliga och ska så förbli. Men det är ju alltid ett trevligt ämne, att prata om alla onyttigheter som cirkulerar i samhället.

Ett annat trevligt ämne som dyker upp i allt för många bloggar är vädret. Nu ansluter även jag mig i vädrets klan; Klockan är 03:07 och kollar jag ut genom fönstret blir jag bokstavligen bländad. Sol! Yes, första gången på veckor!? Det är helt otroligt, jag blir så lycklig att jag får energi likt en 8 årig unge på tivoli. Vad ska jag ta mig till? Ut och springa? Skrika och vråla av lycka?

Tyvärr får jag inte leva min glädje fullt ut, då jag blev påmind om den fasliga tiden när jag nyligt skrev vad klockan är. Det betyder sovdags. Farväl!
Allt och inget | | En kommentar |
Upp