ojojojojojojoj!!!!

min söta lilla ponny fick idag för sig, efter ca 1 km att hon inte under några omständigheter skulle fortsätta i den riktning vi var påväg. vilket ledde till att ponnykraken vände på en femöring, gjorde en 180 (eller för att mina kompanjoner ska förstå; en 360 med 180graders marginal). vad hon inte tänkt på är att det är så halkigt och isigt ute att en halkbana framstår som ren och skär asfalt i jämförelse. vilket resulterade i att hon schlant, på alla sätt som går att schlinta. och ett ögonblick senare låg hon där på marken med benen i vädret. kan dock stolt berätta att jag har reflexer likt en katt, och när jag insåg vad som höll på att hända kastade jag mig av ponnystackarn, för att slippa krossas av hennes groteska vikt. (443 kg enligt tottes våg) tyvärr gick inte det så smidigt som jag hade hoppats på, utan slutade tyvärr med att jag också låg där på marken, sprattlandes likt en nyfödd baby.

nåväl, ingen skada skedd och jag kan lugnt fortsätta mitt onaturligt spännande liv. imorgon står innebandy på schemat för mp1a, kommer vi piska eller få straff så som att stå i köket och diska?! hoppas på det första alternativet...
mer angående detta får ni höra imorgon, om jag överlevt natten vill säga. respirator is tha shiet!
Allt och inget | | Kommentera |

earth hour

igår var det earth hour. och se på fan, nog funkade det minsann. för idag har snön löpt amok, och bokstavligen bombats ner från skyn. problemet med det är inte bara att man blir blind när man går ut, utan även att det är ca två månader för sent. den här snön skulle vi ha haft i början av januari, och inte nu när jag trodde våren var påväg. men då vet jag iallafall till nästa vinter att om det är lite snö i december-januari ska jag mixtra med strömmen så alla hushåll i piteåkommun blir utan ström, för då jävlar lär det snöa dagen efter.
Allt och inget | | Kommentera |

döda mig långsamt

har fått order om att skriva här, och det är väl bäst att lyda. gårkvällen spenderades som jag nämnt tidigare hemma hos david, där några förväntansfulla mediaelever hade stämt träff. david, som är en mycket lyckligt lottad pojke fick alltså vara ensam xy-kromosom tillsammans med sju hormonstinna tonårsflickor. fast säg den lycka som varar förevigt, davids hem har nämligen en tendens till att drabbas av jävelskap varje gång det besöks av ett ungdomsantal över 5 stycken. när det var klassfest drabbades det av stopp i avloppet. nu när vi har filmkväll drabbades vi av ett strömavbrott. trots det så var det en smärtfri kväll, iallafall för oss, kanske inte för dom plågade stackare i filmen vi såg.

förövrigt har jag bara en sak att säga: IT'S TRUE! VAGINA DENTATA!

mitt å bäzils barn.
HELLYEAH!
Allt och inget | | 2 kommentarer |
Upp