melda gumman.

det är inte varje dag man blir erbjuden en häst. fick värsta chocken idag efter jag hade varit ute och ridit, när totte helt plötsligt kommer och säger att han har en fråga till mig.

jag: jaha okej ? :)
totte: du är inte intresserad av imelda?
jag: eeh tjaaa, vadådå?
totte: nej jag undrar om du vill ha henne? jag tänkte om du ville ha en större häst, jag har ju hört att du är intresserad av att hitta en.
jag: oj, ja inte vet jag? *chocktillstånd*
totte: och jag frågar dig först, för om du inte vill ha henne tänkte jag sätta ut henne på annons. och hon är ju utbildad i ridningen, större än zita och hon är ju inte dräktig nu.
jag: oj, ja jag måste nog tänka.
totte: aa, men tänk inte för länge!!

ja ungefär sådär lät det, jag var helt chockad, inte precis det jag förväntade mig. imelda är ju superfin, världens snällaste och jag har ju själv sett henne bli hoppad och så och vet ju att hon kan, fast nu har hon ju stått i evigheter och haft föl och allt och frågan kom ju helt plötsligt. iofs är hon ju inte särskillt gammal, bara åtta år. men ja, att han bara kom helt förväntansfull och frågade om jag ville ha henne, som om det var världens vanligaste fråga... CHOCK! haha menmen, får väl tänka så det knakar och rida na lite och sen komma med ett besked... skulle trots allt kännas helt tomt utan imelda i stallet.
Allt och inget | | 2 kommentarer |

piigg pooneey :)

red runt berget med elin igår. herregud vad hästar kan vara olika, jag är van vid zita som alltid sköter sig och är så pass klok att hon vet att det bara är onödigt att ödsla tid på att svamla, och vet att hon får komma hem snabbare om hon sköter sig och gör det hon ska. sen finns det ju hästar, som tillexempel douglas som tycker att traktorspår i marken är livsfarliga, att träd är mördare och att stenar är bland de aggressivare föremålen som finns här i världen. tur att han är söt! ;)kan tyckas vara en snäll, lugn ponny, men under den söta ytan gömmer sig en envis racerponny med ett hiskeligt humör. dock grymt rolig att rida, just eftersom han är så olik zita. men i de stunderna när han stuckit och man krampaktigt försöker få stopp på galenskapen utan att bli knockad i ansiktet är jag glad att min ponny är så pass lugn att hon utan problem går med på att dra omkring tottes tunga vagn hela vägen in till stan.

Allt och inget | | Kommentera |

CoWl

har just suttit och sparat en massa bilder på mig på datorn. när jag skulle döpa dom var det första namnet jag kom på "fjortis". så fick det bli. egobilder på mig tagna med cam, där jag målat mascara flera tusen varv eftersom jag tycker det är svinsnyggt när ögonfransarna klumpar ihop sig och blir så tjocka att det ser ut att bara vara fem stycken.

fattar egentligen inte varför jag ödslar tid med detta, då jag snart måste gå och göra en förrätt. jonas familj är nämligen hitbjudna på middag, mina föräldrar har storslagna planer där västerbottensost är inblandat. skrämmande, då den enda osten jag äter är hushålls. om jag överlever denna middag är ännu osett, men den som lever lär ju får se.

här nedan har ni ett smakprov på en av bilderna, hoppas ni förstår att namnet "fjortis" var ganska passande. upptäckte förövrigt just att alla mappar på våran dator heter ganska fina saker. "fjortisar, fjorros, heta hetingar, skit saker, roliga saker och twilight" är några namn man kan hitta. inte illa!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp