halloweeeen....

vilken jävla förfest igår alltså... bestod av enbart jag och jonas, bästa draget någonsin!! nej men tro det eller ej, det funkade faktiskt och var gode skönt att det inte var en bigalicious förfest. senare på kvällskvisten inne i stan så anslöt vi oss dock till sandra och hennes jonas, inför en smidig utgång.

känns grymt skönt att jag inte ska på face-offen idag, har inget tagg, inget att klä ut mig till + vill inte slösa pengar. så det blir att vara hemma och ta det lugnt och se på film osv med älsklingen. och hade ocktså tänkt fara ut på en liten tur med zitern. :))


vilket DRAG!!!

Allt och inget | | Kommentera |

yippie kaayy eeeyya MOTHERFUcker :@

fest ikväll!

helt tragiskt fgörfesetar jag och jonas alldeles ensamma hemma hos han... hans föräldrar är dock hemma och sitter och ser på tv, medans han och jag sditter vid köksbordet och spelar ölspelet på två pers. och somj hans mamma säger "dricker schvinto" (minttu). MINA STAVEFEL beror inte på onykterhet utan på at jag har lösnaglar och hur många gånger jag än skriver om orden blir dom helt felsetavade... jonas däremot, han har druckit tre groggar och sluddrar som aldrig förr och tjatar om en idiot att han vill spela cs för att "prova på hur det är i detta tillstånd".

det roliga är att festen vi sedan ska på måste anländas tillsammans med sandra och hennes boyfriend jonas, som också sitter hemmja bara dom två oh festar. då kan mjan juu ställa sig frågan varför vi inte festar tillsammans??? vi är helt enkelt för SKLÖA :d

hahah, nu ska jag låta jonas spela cs. han tjatar och fnissar helt hysteriskt och pussar mig på kinden 8i sloowmotion.

trots det så älskar jag han meeest D:
Allt och inget | | 2 kommentarer |

och jonas har köpt skjorta + jeans

jag är säkerligen i shoppartagen just nu. på två dagar har jag hunnit köpa ett nytt vintertäcke + halstäcke till zita, reflexländtäcke och benreflexer, en till vinterjacka, en skinnjacka, en tröja, ett linne, en klänning, leggings, två par tights, lösnaglar, nagellack, godis, två filmer och en dricka. tacka gud för att jag har så givmilda föräldrar. :D

nu blir det dock att hålla i plånboken stenhårt tills i helgen, om det nu blir som jag hoppas på. ;)
påtal om detta så har jag ett meddelande till sandra kåt:

Vi MåStEhhH PlAnErAhh DuH VeT VaD IfAlL vI FaIlAr !!


ziterns blivande täcke, hihihihi!

Allt och inget | | En kommentar |
Upp