Hej hopp! Nu är ni säkert nyfikna (...

Hej hopp! Nu är ni säkert nyfikna (förhoppningsvis) på hur det har gått idag. Har ju nämligen ridit hästen nu. Och kan säga en sak: jag är supernöjd! Visst det var första gången jag red honom och tror inte att jag någonsin har suttit på en sån här stor häst någon gång. (undantaget kan vara sandras häst mikron som jag skrittade några varv på planen i vitsand en gång för länge sen... Tror dessa två kan ligga ganska likt i höjden) men han kändes riktigt rolig att rida, jag kan gissa att jag satt där med ett fånigt flin på mina läppar. Efteråt vart han jääättetrött, han är ju bara fyra år.. Så när jag borstade av honom i stallet stod han och halvsov, helt mysig. Så jag kan säga att det enligt mig verkar vara en supertrevlig häst med riktigt bra temperament. Jag = glad :-D

Allt och inget | | Kommentera |

Vaknade nyss av att väckaren ringde. För...

Vaknade nyss av att väckaren ringde. Förutom det har vi vaknat av att våran kupé helt plötsligt började tjuta, för att vi tryckt in en knapp av misstag och personalen var tvungna att komma och stänga av den. Då var klockan strax efter sex. Innan det vaknade vi av att det var värsta tropiska hettan här inne. När jag ställde in temperaturen hade jag tydligen valt 27 grader istället för 17. Lyckat! Förutom det har allt gått bra och vi är framme i skövde om ungefär en halvtimme. Där blir vi upphämtade för att sen ta oss till skara.

Allt och inget | | En kommentar |

weii :)

idag åker jag och malin ner till de södra delarna av detta land. det kanske är vissa av er som missat vad vi ska ner dit och göra, för det är inte för att fira valborgs iallafall. vi ska nämligen fara hela vägen ner dit för att kolla på en häst. jag är riktigt förväntansfull och hoppas innerligt att jag tycker att hästen är lika fin irl som den har varit på de bilder och filmer jag har sett och av det jag fick höra av anna (tottes dotter). såklart ska ni få veta vad det är för häst.

sokrates heter han, född 2006 och är efter sandakan - magini. en riktigt stirlig och stor herre, får se om jag tar mig upp på honom? han mäter nämligen ca 175 cm över havet. vet att det är jättemånga som tänker "oj, SÅ stor. hjälp! problem problem". men vet ni vad? det är inte ni som ska ha hästen och känner ni att en sån häst är för stor för er så ska ni inte skaffa en sån häst. jag däremot vill ha en häst som är stor eftersom jag är lång. det spelar ingen roll om hästen så skulle vara tre meter hög, bara hästen är frisk och mår bra, och jag tycker om den. utrustning och allt sånt går alltid att lösa, huvudsaken för mig är att jag och hästen trivs ihop, att vi båda håller oss friska och krya och att jag kan vara lycklig tillsammans med min häst. så länge man trivs ihop med sin häst och har roligt tillsammans så kan man komma hur långt som helst. det spelar ingen roll hur mycket kunskap och erfarenhet man har om man inte trivs med hästen.

nej, nu kom jag in på lite sidospår. men ni kan få se en bild på honom. det är såklart inte min och jag är olaglig och stjäl den från hans ägare tyra. men ni måste få se hur stirlig han är. :)
gud vad jag längtar! =)

och TACK malin för att du offrar valborgs för att följa med mig och kolla på honom! :)

Allt och inget | | En kommentar |
Upp