ska jag eller ska jag inte ?

då var man färdigsminkad inför kvällen. kvällens stora fundering är; dricka eller inte? pdol är ju bara en gång per år och det känns ganska fult att försöka ta sig in i öltält osv helt nykter. men samtidigt har jag ju kört två dagar redan och dessutom har jag ju en pirre piercing som är under läkning och säkert inte blir så lycklig av alkohol! nåväl vi får se hur det blir, det lutar nog mot att jag tar någon liten drink iallafall... AJA ska inte bekymra er med mina funderingar.


före
efter ögonskuggning osv ;)nu ska jag bara komma på vad jag ska göra av kaluffsen min.

Allt och inget | | Kommentera |

idag

vad är det här? har jag inte bloggat något idag? OJ då.

fast iofs har jag haft ganska fullt upp vilket är förståeligt. vaknade hemma hos jonas, sen for vi hem till mig och sen vidare till stallet. tömkörde finkillen idag vilket som vanligt gick jättebra, vi for blandannat efter rakan osv. fast sen på hemvägen körde det förbi två crossare (som som vanligt inte kan vänta tills man flyttat sig åt sidan/köra förbi i lugnt och försiktigt) vilket inte var uppskattat av sockan. tur att jag gick bakom och höll i tömmarna för när han drog iväg kände han "ajaj, nu gör det ont i munnen". inte för att jag har så skarpt bett på honom men när han inom loppet av ett ögonblick rusar framåt och jag som inte alls är lika snabb i reaktionerna står kvar på samma ställe så kan jag gissa att det känns i munnen eftersom tömmarna är kopplade till bettet. så det blev inte ens en "fight" utan när han kände att det tog stopp så stannade han upp och betedde sig som om inget hade hänt. och det är ju bra träning att möta crossare och sånt, får försöka tänka positivt ;)

när vi hade varit i stallet for jonas hem till sig igen också började jag sakta men säkert göra mig iordning inför kvällens pdol. förfesta gjorde jag med sandra och hennes pojkvän jonas, vilket förvånansvärt nog var riktigt trevligt trots våran extrema folkmängd. vi var lite arga på bucke i smyg som vägrade vara med överhuvudtaget. och sen kring halv elva började vi cykla in till pdolområdet och så fort vi var inne tappade vi bort varandra...

men jag träffade mycket folk och hade en riktigt rolig kväll! tog mig in en sväng i kärlekslandet också där jag hade det riktigt trevligt. och sen när hela allting stängde ihop mötte jag upp min snygga pojkvän också cyklade vi hem till honom. då vet ni hur min dag har varit! ;)
Allt och inget | | Kommentera |

pdol

då var man färdigfixad inför kvällen. enda problemet nu är att jag är så förbannat mätt sen middagen att det kommer bli kämpigt att ens dricka en endaste droppe under kvällen. var det så mina föräldrar tänkte? "hehe, nu ser vi till att göra grillat och ha middagsfrämmande så celia äter sig så mätt att hon inte orkar dricka något under kvällen ;) ". haha. såhär ser min fejja ut just nu och förhoppningsvis under resten av kvällen också. BTW så fick jag reda på att rainbow spelar ikväll. ni vet dom som har gjort denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=waVagivLprE så dom får jag INTE MISSA!!!


HAHA, lyckat att jag inte är beredd på kortet trots att det är jag själv som tagit det.


min sminkning går åt det lila hållet. syns dock inte på bilden men så är det!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp