Badass

Idag känner jag för att göra något drastiskt. Därför gör jag det just nu. Rött ska det bli. Tanken var att jag skulle göra slingor men har råkat slinta lite så kommer vara rosa på vissa ställen. Jättefint, verkligen snyggt. Men bryr jag mig? Nej. Kommer garanterat se förjävligt ut men så är det.

Allt och inget | | Kommentera |

Långt jävla inlägg.

Fyy, jag visste att jag inte skulle ha druckit igår. Varför lyssnar jag aldrig på mig själv? Mådde as-jävla-dåligt hela dagen och var inte taggad någon stans. Men bet ihop och satt med en spyhink brevid mig på förfesten, så illa var det. Varken jag, Elin eller Josefin var taggade, alla tre hade känt under dagen att vi istället borde köpa en fet godispåse och ligga hemma och dö. Men ja, så blev det ju inte. Emelie var nog den enda som var taggad och henne tappade jag bort efter en halvtimme inne på området och såg inte något mer på hela kvällen. Såg däremot en miljard andra som jag kände. Ja, klart jag känner så många, vad förväntade ni er?

Hur som helst så var det någon jävla idiot som stal min mobil igår. Fy i fan alltså, den personen vet inte vad den har gett sig in på. Man snor inte min käraste ägodel utan vidare, när jag får tag i äcklet som gjort det kan jag säga att den inte kommer leva ett långt och lyckligt liv. Jävla idiotfitta, ska skära med ett papper mellan alla dina fingrar så du inte kan hålla i någon jävla mobil längre! PASSA DIG DIN JÄVLA TATTARJÄVEL DU ÄR MINDRE VÄRD ÄN NOLL FUCKING JÄVLA KRONOR I MINA ÖGON!

Hade världens fulaste hets efter det, vrålade åt en kille "jag vill ha MAAAAAAAAAAAAAT!!!!! :@:@" och försökte knuffa ner Elin i minibassängen vid karusellerna. Sen slog jag min näve stenhårt i en lyktstolpe och sen blev jag lite gladare. Påvägen hem till Elin sen var vi med om det fulaste. En tjej satt alldeles ensam vid LF arena med ryggen vänd mot oss. Vad gör hon? Är hon ledsen? Va? Tänkte jag och Elin. Tills hon vände sig om mot oss med världens knyck på nacken och en galen blandning mellan ett rapeface och forever alone ansiktet, hållandes i en igelkott(varför?!). Precis så här såg hon ut:
Sjukt jävla ful alltså, det var omöjligt att hålla sig för skratt, tog fem minuter innan vi hade slutat skratta och precis när vi äntligen lugnat ner oss kommer en annan tjej cyklandes upp från ett dike, hinner cykla fem meter och jävlat smackar rätt ner i asfalten. Sätter sig upp, gör "ffuuuuuu" facet, kastar sig upp på cykeln igen men ramlar över på andra sidan, tar sig tillslut upp, cyklar två meter och ramlar igen. Fy i satan alltså. Skrattade "HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" hela vägen hem till Elin. Det var inte nådigt.
Allt och inget | | 2 kommentarer |

Sleep mode. Inget kan få mig att må bra, i...

img_0934 (MMS)

Sleep mode. Inget kan få mig att må bra, inget. Jag och Elin ligger nu i min säng och dör av illamående. När vi (om vi) vaknar hade vi tänkt må bättre. Önska oss lycka till. Bllluuuäääaaahhh.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp