Året

2012 har varit ett riktigt bra år. Mest medgångar och de få motgångar som har varit har tyvärr involverat min älskade häst men har tack och lov slutat bra. Här får ni en genomgång av mitt 2012!
 

- Åkte i början av året till Umeå för att kolla på en häst med Elin. Riktigt fin kuse vilket resulterade i att lille Surprise fick bli Piteåbo.
 
 
 
- Sokrates var Pitholmsbo så dit var jag varenda dag för att motionera min lille springare.
 
 
 
- Hela familjen hjälptes åt att laga sushi. Det var så. jävla. gott!!
 
 

- Blev blond i sinne.


 
 
- Bodde hos Kim med han och Henke två veckor i mars - april. Vi roade oss med att ha fina ögonbryn, se filmer i mängder, stanna uppe sent och ha det allmänt trevligt.
 
 
 
- For till Arvidsjaur för att hälsa på älskade Zita. Hade borta mitt körkort så Kim och Henke ställde upp som både chaufför och fotograf :-)

 
 
- Blev tillsammans med världens finaste kille! ♥

 

- Hade fest hemma hos mig!
 
 
 
- Började sommarjobba på BurLink.
 
 
 
- Sokrates var helt galen och trivdes verkligen inte i Pitholm. Stressad, hyper och okontrollerbar.
 
 
 
- Så vi flyttade tillbaka till vårat gamla stall där han genast blev sig själv igen. Vi fick även en massa nya, underbara stallkompisar!
 
 
 
- Sommaren började äntligen komma.

 
 
- Hade några fina kvällar på stugan!

 
 
- Grillade en hel del.
 
 
 
- Samt var ute på många trevliga båtutflykter med Johanna!

 
 
- Hade lite fler fester.
 
 
 
- Och blåmärken i sinne tack vare mitt sommarjobb.
 
 
 
- Var på PDOL.
 
 
 
- Sockan fick mystiska skador... Vilket ena gången resulterade i ett besök på ATG-kliniken i Umeå.
 
 
 
- Hade stallvaka med världens bästa stallkompisar när Sockan var sjuk.
 
 
 
- Var på fest hos Elin. Vi är faktiskt glada på bilden, tro det eller ej...
 
 
 
- Var och hälsade på Zita en sista gång. Hon hade blivit riktigt dålig och kort där efter fick hon tyvärr lov att tas bort. Underbara lilla ponny.
 
 
 
- Det var halloween och jag blev även med hund!
 
 
 
- Var på Hockey med la familia och Kimbo.
 
 
 
- Partade med Sophie!
 
 
 
- Och spenderade mycket tid med världens bästa Kim. Älskade människa!
 
 
 
- Hade en jättebra julafton med finfina presenter!
 
 
Och sedan har jag inga mer bilder att lägga upp. Har missat en del grejer som hänt under året, t ex dundret osv, men ni som läser min blogg flitigt har ju fått hänga med på det mesta som har hänt! Är nöjd med mitt 2012, visst finns det alltid saker som kunde blivit annorlunda eller bättre, men man ska inte klaga. Har haft (och har fortfarande) de underbaraste vännerna, världens finaste pojkvän, en grym skötare till min häst, sötaste lilla vovven, finaste Sockan osv. Kärlek på alla er!
Allt och inget | | En kommentar |

Mors!

Igår hjälpte jag Kim och Sarah att städa Kims bil. Som vanligt när man städar i t ex Kims rum så hittar man alltid en massa spännande saker. (Oftast okända tjejkläder).

Bilen var inget undantag utan innehöll en jävla massa konstigheter. Som några ölflaskor, två hammare, en tallrik, en bikiniöverdel, några delar av ett kubbspel, ett träns, läppstift osv. Fattar inte varför vi inte bara ställde bilen på en loppis med tanke på alla fynd vi fann i den. Då hade man ju kunnat tjäna sig en slant!

Nåväl, bilen blev iallafall renare än vad den någonsin har varit efter att jag och Kim for med den på biltvätten en snabbis. Har aldrig sett Bettan se så fräsch och inbjudande ut!

Har ingen aning varför jag just ägnade ett helt blogginlägg till att prata om biltvättning. Det är sånt man får räkna med när man läser min blogg I guess. Hörs!

| | Kommentera |

Jag är tillbaka!!!

Ni kan andas ut. Jag lever. Har bara varit i ide i några dagar för att jag har ägnat mig åt att vara sjuk. Feber och förkyld, vilket påminner mig om att jag hade drabbats av precis samma sjukdom vid denna tiden förra året, fast då hade jag dock halsfluss och det har jag inte nu, så precis samma är det ju inte riktigt. Det är fint, det första jag gör när jag äntligen uppdaterar bloggevännen är att ljuga för er. Fy på mig.

Förutom att vara sjuk har jag hunnit med att gå på stan med Kim och Källman och köpt mig ett par byxor och min första dyra foundation. Någon gång ska ju vara första gången! Och idag har jag även jobbat. Annars har jag spenderat tiden i soffan med ett täcke, några alvedon i lillmaggon och Kims xbox framför mig.

| | Kommentera |
Upp