Uppdatering.

Sov typ hela dagen igår. Eller inte riktigt, men nästan. Efter jobbet for jag på afterwork med familjen på 1906 och sedan for jag och Kim hem till mig. Råkade visst somna där kring klockan nio och inte ens godis, cola och ostkrokar fick mig att vakna till, så sov till klockan elva idag hehe. Rolig tjej att vara med! När jag vaknade for jag med min moder på stan också shoppade jag en massa kläder. Grymt behövligt! Tack för det moder. :-)
 
Sedan har jag mest hängt i stallet med Elin och Sofie, hästarna har motionerats och sen har vi pysslat på med lite annat eftersom Elin och Surprise också är bergsviksbor nu. Lycka! Ikväll hänger jag med Elin men är fruktansvärt trött redan så får se vad riktigt vi hittar på. C ya! 
Allt och inget | | Kommentera |

Pil. Tre.

Vill börja med att säga att jag har världens bästa pojkvän, fy vad han är fin! Är en väldigt lyckligt lottad flicksnärt som lyckats hitta någon som är så bra och fin på alla sätt och vis! ♥ Kul för en kille btw att höra att han är fin, kanske inget man skryter över för polarna direkt. "Jag är då fin jag, höhö!" Tur då att min pojk är väldans snygg också! Hiho!
 
Har som haft fullt upp hela dagen idag. Vaknade en minut innan väckaren ringde och bad Kim ge mig telefonen så att jag inte skulle behöva sträcka mig över halva sängen för att stänga av larmet sen men till min stora olycka insåg jag att klockan var 05:59 och att väckaren skulle ringa när som helst. Det var som att vakna upp mitt i en mardröm istället för att vakna upp ur en mardröm... Hemska liv! :( *cut cut* Var en lite småstressig dag på jobbet också och direkt jag var klar där for jag hem och åt (Kimbo bjussade på pizza:) och sedan plockade jag upp Sofie också for vi till stallet och pysslade om och motionerade Sockiplasten. Det såg micket micket bra ut må jag säga! 
 
Efter det hämtade jag min syster och hennes polare i blåsmark, sedan skjutsade jag hem Sofie till stan, sedan for jag till stugan för att hämta mat tills imorgon, sedan skjutsade jag mina päron in till stan och sedan for jag hem och här är jag nu, haha. Värsta fullt ös medvetslös! Ska snart in till stan igen dessutom... Det är ett evigt jävla rännande alltså! Haha.
 
Nä fy i satan nu måste jag börja avrunda, märker ju hur jag håller på att skriva en novell. Ta hand om er för tusan, innan ni blir som jag! 
Allt och inget | | Kommentera |

Tjo

Tror jag glömde hjärnan hemma när jag for på jobbet imorse. Satan så det har tjorvat, har varit virrigare än virrigast hela dagen och gjort allting extremt omständigt för mig själv, hujeda mig alltså! Är väldans skönt att vara hemma iallafall, har längtat hela dagen på att det eviga tjorvandet ska ta slut, haha. 
 
Har precis varit på stugan och avnjutit en gomiddag från tre kronor. Snart ska jag fara till stallet och rida med Jennifer och sedan lär jag väl deka eller något, trött och sliten som jag alltid är. Men vi lär säkert höras senare. Adjökens!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp