Lördag.

Har legat i sängen ändå till halv fem. Så fruktansvärt skönt men vidrigt tråkigt på samma gång. När jag tillslut orkade pallra mig upp for jag till ICA med mor och köpte lite hårfärg. Mitt hår är verkligen ett hopplöst fall (som resten av mig). Har blivit begåvad med ett hår som inte klarar av mörka färger för att det då ser flottigt ut redan ca två timmar efter jag duschat och min utväxt blir så fruktansvärt ljus att jag ser tunnhårig ut. Och riktigt jävla ljusblond som jag har varit några gånger känns jobbigt att vara då min utväxt blir någon äcklig mellan-blaskig-flott färg. Problem i paradiset alltså!!!!!! 
 
Nåväl, köpte iallafall så att jag kan göra slingor och förhoppnigsvis komma närmare min naturliga hårfärg så mitt hår inte ser så förbannat smutsigt ut jämt. Sedan när jag har tid och lust kanske jag lägger till lite roligare grejer. Får se helt enkelt.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Fredag

Har jobbat idag men fick fara hem lite tidigare för att jag inte är riktigt kry. Har haft fullt upp med att springa och snyta mig stup i kvarten, snörvla och gråta. Ja inte av sorg då men mina ögon tycks vara extra känsliga idag, det har runnit från dom hela dagen. 

Eftermiddagen har jag spenderat i min säng med Harry Potter (snuskigt, jag vet) och sedan har jag halvsovit lite till och från. Funderar på att köpa mig lite tröstgodis men är inte så jättesugen... 
 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Update

Är fortfarande groteskt förkyld och snorar okontrollerat men febern börjar tack och lov ge sig. Har därför tagit mig i kragen och köpt lite nya kläder. Det är helt fantastiskt hur jag kan ha så mycket kläder att det inte ryms i en hel garderob men trots det inte ha ett enda par jeans som passar och går omkring i samma trasor jag haft sedan femton år tillbaka typ. Därför håller jag nu på att rensa min garderob så jag rymmer något nytt.
 
Hade faktiskt tänkt göra en traderasida (eller vad det då heter) och lägga ut de plagg jag inte ska ha kvar där. Kanske man får sig en slant eller två så jag kan köpa ytterligare nya kläder, för tro mig, det behövs. Är sååå less på mina gamla kläder så jag behöver verkligen göra en ordentlig uppdatering av ALLT.
 
Nej ni, nu ska jag fortsätta med rensningen så kanske det dyker upp lite kläder här senare ifall någon skulle vara intresserad och ifall jag ids. Hörs sen!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp