Kaoz

Mitt ansikte är trasigt, mitt hår är som femtio ihoptrassalde fiskenät doppade i olja, min mage gör ont, min högra fot har blåsor, jag måste spendera tusentals kronor på idiotiska räkningar som jag inte ens hittar eller för den delen orkar leta efter, min skalle värker, mitt rum ser förjävligt ut, huset lukter instängt och jag vill bara fly iväg från allt.
 
Fara till frissan och få nytt, långt, fräscht hår. Fara till en plastikkirurg och skära bort några lager hud från mitt ansikte och sätta dit ny, normal hud. Fara på en salong och fixa mina naglar och skaffa nya icke vidriga och smärtsamma fötter. Riva sönder alla räkningar utan att få påminnelsebrev, skjuta allt som har med arbetsförmedling, a-kassa och försäkringskassa att göra. Åka bort en vecka eller två och komma hem till ordning och reda, samt air condition i alla rum. Samt sova tre dygn i sträck utan några måsten eller dåligt samvete. Ja tack.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag.

Hallå där. Slänger in en liten uppdatering nu när jag inte gör något annat förutom att sitta på mitt feta arsle (okej, mitt arsle finns knappt, önskar jag kunde säga att det är fett) och lyssna på musik.
 
Vad har hänt idag måntro? Jag själv har ätit middag med familjen som drar till staterna på torsdag. Önskar jag kunde säga "fyfan för dom som lämnar mig hemma" men jag valde det ju själv så......... Ja jag vet vad ni tänker "är hon dum i huvudet?" "idiot" osv, men vill man flytta hemifrån och har sparat pengar i vad som känns som en evighet för att kunna göra det så har jag tyvärr inte råd att dra till USA. Och så så har jag ju en hund och en häst att sköta om också. 
 
Utöver det har jag varit på af, vvarit i stallet och pysslat om min kuse, badad vovven (som nu är smutsig igen pga vädret) och hängt med Soppe. Nu sitter jag redo att springa ner och starta ugnen när jag får Kims order, vi ska äta varma mackor när han kommer hem från jobbet. ÄR SÅ HUNGRIG, KOM HEM DÅ KIM.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Hej där.

Här blir inga barn gjorda alltså, jisses så dött! Jobbade hela förra veckan och det blev även tre utgångar på det. Var riktigt roligt i torsdags när det blev spontan utgång med Kim, vi satt på Kittel och drack öl och sedan fick vi sällskap av Kims kompanjoner. Fick även Kim att göra en tungpiercing, är allt lite smånöjd! Det är så sjukt snyggt, hehe. (Är lite extra kär just nu).
 
Fredag och lördag vart däremot inte lika mycket att hurra för, min pöjk fick inte i sig mat pga tungpiercingen på fredagen och blev inte onykter heller för den delen och på lördagen var jag jättetrött så blev tidig hemgång båda dagarna! Så då tog vi revansch igår och drog in och åkte lite karuseller under dagen.
 
Igår hann jag även med mitt första(!!!!) strandhäng på hela sommaren. Har varit dåligt väder varenda jävla dag jag har varit ledig under HELA sommaren förutom nu i helgen. Så då blev det att steka lite, äntligeeeen. Och idag har jag jobbat, har varit så mycket disk att mina händer är helt trasiga. 
 
Och ikväll blir det att mysa med min pojke, har en liten gibbhörna i hans säng där jag har allt jag kan behöva. Datorn, cola, marabou, snus, mobil, parfym, deo, doodles och mjukisbyxor. Awesome.
 
 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp