Söndag

Har suttit här med ett tomt blogginlägg framför mig jättelänge. Vet som inte alls vad jag ska skriva. Sitter iallafall och myser i soffan framför Djävulen bär prada och är nyss hemkommen från en kvällspromenad med Diesel. Blev själv ikväll, Kim ska tydligen på praktik klockan fyra i natt och det sög ju eftersom vi hade planerat in en myskväll med lite jacuzzi osv. Typ fett ledsen och ensam tjej, buhuuu.
 
Hehe nä nu ska vi inte vara såna, imorgon är det ju bara en vecka till vi drar till Thailand, jag och Kimbo. Är sjukt nervös faktiskt, tänk om något blivit fel i bokningen, om jag glömmer något viktigt hemma som behövs vid incheckningen på flyget, tänk om vi skulle missa planet eller om planet störtar. Huvvaligen!!! Tur jag har min man som får säga åt mig att ta mig samman och hålla koll på förvirrade och rädda jag och ta täten på flygplatserna. Är lite för flygrädd för mitt eget bästa. 
Allt och inget | | Kommentera |

Stygg!!!!!!!!!!

Hej där. Hade påskmiddag hemma hos mig igår tillsammans med Kim, Sophie, Robin, Henke, Emelie och Johanna. Vi flickor lagade gomat, det blev lite prinskorvar, tacopizza, jul(påsk)skinka, lax, såna här ägg-räkor saker man brukar äta på jul, lamm, bruschetta, tacochips + guacamole. Vi gjorde även bakpotatis men den ville aldrig bli klar så den sket vi i. 
 
Diesel passade på att tugga i sig nästan allt lamm under ett obevakat ögonblick, han tog hela benet från bordet och gnagde tills det knappt var något kvar. Som tur var hade vi hunnit äta redan men jag kan säga att jag inte var glad på honom. Hundjävel!!! Kan inte förstå att han är så satans glupsk att han går och stjäl mat så fort man inte har 110% koll på honom. Lyckades ta honom på bar gärning som tur var så jag hann rycka tag i honom och sedan var jag förbannad resten av kvällen. Kult! 
Allt och inget | | En kommentar |

Kåosy!

Har haft en jättehärlig dag ute på rönnskär. Busat med vovven, skottat lite, druckit varm choklad och bara myst.

Idag har även min kära bf flyttat in hos mig. Vi har tagit hit datorerna men min (okej, Jims) dator är cp och stänger av sig hela jävla tiden. Jag som precis gjort min sim gravid!!! Fatta frustrationen att ungen aldrig föds pga att datorn stänger av sig.

Annars så har vi lagat gowok(wook?) till middag, ätit lite påskägg, druckit lite påskmust och bara chillat på. Min hund är helt död efter denna dag och jag känner lite samma!

| | Kommentera |
Upp