Amigozzzz.

Tjenixen mina fina vänner :PP Har precis kommit mig hem från jobbet, det är sällan jag har plågats av värme så som idag. Känns som om det har varit tusen grader varmt, har varit alldeles illröd och flammig och svettats som en gris typ. Så får vi sen veta att det var fel på luftkonditioneringen inne i småstaden, som om det inte hade varit nog varmt om den hade funkat... 
 
Har iallafall mellanlandat i sängen nu, tänkte gå och ta en dusch snart i väntan på att Isabelle ska komma hit. Känner mig extremt trött men det vänder förhoppningsvis sen.
 
Gårdagen spenderade jag förresten med Emelie, vi drog till Norrstrand med Diesel som simmade som om det inte fanns någon morgondag. Han var så glad och hade så kul och ville minsann inte gå upp ur vattnet. Sedan gled vi lite bil och upptäckte att min man och hans vänner var och spelade volleyboll på backa så då stannade vi där ett tag innan vi for hem för att sussa.
Allt och inget | | Kommentera |

Uppdatering !!!

Nej nu har det varit dött här allt för länge, åter igen. Igår efter jobbet plockade jag upp snutteEllan också drog vi till stallet och dressyrade med våra fina springare. Efteråt for vi hem till mig och så fick vi besök av Emelie, vi satt ute på gräsmattan och spydde galla på arbetsförmedlingen och allt annat tråkigt här i världen, jag blev bjuden på middag eftersom mina snuppor var oroliga över att jag inte hade ätit (haha) också hade vi det allmänt mys.
 
Ellan sov hos mig och på morgonen dunkade vi musik och njöt av det fina vädret genom bilrutorna medan jag skjutsade Elin till skolan och sedan drog på jobbet. 
 
Och idag har jag förutom att jobba duschat pållehästen och sedan tog jag och Isabelle en obehagligt myggig promenad i kvällssolen tillsammans med min hästane å min vovvse. När jag var klar i stallet sprang jag över till Erik och Amanda där Arvid också var också satt vi ute i solen och surrade också fick jag gå lite husesyn. Underbar kväll helt enkelt!
Allt och inget | | Kommentera |

Hoho

Men åh så dålig uppdatering, glömmer bort vad jag senast berättade för er... Iallafall så var jag med Elin och Alva i fredags efter jobbet. Vi drog till räkan och satt där längst ut på bryggan och surrade om allt möjligt, skrattade i sinne och rökte vattenpipa. Det var fett mysigt.

Gårdagen spenderade jag med Kim, vi chillade ute i finvädret, var förbi Kims far en snabbis, fick middagsfrämmande av Henke och Sara och drog sedan och såg Fast 6 på bio. Wääää så jobbigt bra den var, var gråtfärdig genom hela filmen pga spänning och fasa, haha.

Och idag mina vänner så ska jag enbart njuta av det fina vädret som jag kommer gå miste om till veckan då jag jobbar måndag - lördag. Jag ska sola, motionera Dieslarn och motionera hästen sen lite mer mot kvällen när det inte är lika varmt. På återseende!

| | Kommentera |
Upp