Tjolahopp!

Har varit riktigt jävla trött hela dagen fram tills nyss då jag fick oanad energi och for till Svensbyn och hämtade en klippmaskin, i vinter ska Sockan vara snygg och fit så nu jäklar ska hans begynnande lurv bort. Förutom att vara irriterande sömnig så har jag jobbat idag, att jag låg i vilorummet i nästan tre timmar med småttingarna som måste vila middag gjorde väl inte så jag blev piggare direkt, även om jag tror att jag somnade där ett tag hehe. 
 
Nu sitter jag och funderar om jag ska orka göra mig besväret att ta en dusch. Behöver egentligen inte (eller jo, tror fan klippmaskinen skulle göra mer nytta på mig än på Sockan för tillfället) så ligger och väger för- och nackdelar. Riktigt tunga beslut jag har att göra med, mina vänner. 
 
 
 
 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Tidig önskelista.

Jo ni, nu börjar det allt närma sig snö och kyla och då även jul. För en gångs skull är jag ute i god tid med vad jag önskar mig i födelsedagspresent/julklapp så alla som tycker att jag har varit ett snällt barn i år får gärna se till så att tomten kommer med någon av nedstående grejer. Klicka på produktnamnet för att komma till sidan man kan beställa på!
 
 
Mattes padd (<-- klicka för att komma dit den säljs) med fyllning baktill i storlek large, 1235:- 
 
 
 
 
 
BD therapeutic soft gel padd (finns bara onesize), 439:- 
 
 
Christina Sport schabrak orange, strl full 799:-
 
 
 
 
BR benskydd i strl full (vill dock inte ha dessa om inte schabraket ovan också kommer med tomten, då jag inte har något att matcha dom med annars) 399:-
 
 
 

Christina Sport schabrak sweflag, strl full 869:-
 
 
 
 
Mexikansk nosgrimma elastisk, strl full färg svart, 760:- (vill ha denna sooo bad, men kan vara lite krånglig att beställa då man måste ta kontakt med någon av equipes återförsäljare och inte bara kan beställa den direkt från internet. Klicka på länken och sedan på återförsäljare för att se vart man kan ringa för att beställa) 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Vaknade rätt tidigt imorse för att vara jag så hann vara lite effektiv på förmiddagen. Först tog jag och Emelie en härlig skogspromenad med vovvarna, sedan for jag och mamma in till stan och köpte en tratt och hämtade ut metacam och några antiinflamatoriska tabletter åt Diesel som ska kastreras på fredag. Efter det for jag till stallet, mockade hagen och pysslade på lite innan jag for ut med Alva och Alex på en ridtur i skogen.
 
Sockan var jätteirriterande och svamlig till en början och ville inte lämna gården, han sparkade bakut och tjurade och hade sig innan han tillslut valde att galoppera ut där ifrån. Sedan var han rädd för en fyrhjuling, en cyklist, en bil, en människa och några saker som inte ens fanns och så passade han på att kasta sig, blåsa upp sig och trippa omkring hysteriskt innan spänningarna till slut hade släppt och han blev sig själv. Han var fin resten av tiden iallafall och reagerade inte alls när tredje världskriget uppstod på skjutbanan precis när vi passerade. Mongo. 
 
Förövrigt har min fd. hyresvärd (i stallet alltså) och hans dotter vunnit fyra miljoner kronor på travet idag med deras häst. Så jävla sinnessjukt roligt, är så glad för deras skull! Bästaste Totte!
 

 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp