Day 2: Make a list of everything that happened in your day.

Dagen har bestått av:

Sovmorgon
Frisbeekastning med Diesel
Disk
Betalning av räkningar
The Sims spelande
Plättar till lunch
Cykeltur med Diesel
Rensning av seg dator
Pantning av burkar och handling på ICA
Ett ilsket utbrott på Kim som köpte bröd istället för gotta...
Kyckling och strilles till middag
Rastning av Diesel
Skyrimspelande
Godisätande
En dusch
Bloggande!
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Helvete.

Idag är en sådan där dag då jag vaknat men inte min hjärna. Jag är akut dum i huvudet och ungefär allt jag gör går åt helvete. Nyss när jag diskade satte jag på kranen på det allra varmaste utan att tänka på det och körde sedan in handen under det extremt varma vattnet. Aj, som jävla fan. Detta gjorde jag säkert femton gånger och det gjorde lika ont och jag blev lika arg varenda jävla gång. Efter det skulle jag betala räkningarna. När jag skulle skriva in Ocr numret som består av ganska många siffror så markerade jag inte fältet som siffrorna ska skrivas in i. "Men varför i helvete har jag inte fältet markerat?!?!?! Nu måste jag ju skriva om allt!!!!!!!!". Detta gjorde jag om tre gånger, på samma faktura. När jag skulle gå ut med soporna gick jag ett varv i lägenheten för att kolla om det fanns något skräp någonstans jag kunde stoppa i sopsäcken och ta med ut i sophuset. Problemet var bara att jag enbart tog med mig hälften av skräpet som fanns framme så när jag hade gått ut med soporna fick jag gå ett varv till och plocka när jag kom in. Suck... Orkar fan inte med mig själv vissa dagar.
Allt och inget | | Kommentera |

Day 1: Introduce yourself.

Då kör vi nummer ett på listan. Känns som om de flesta som läser min blogg känner mig rätt hyffsat, men det kan ju vara kult ändå och sedan kanske jag har några vänner som är lite glömska som behöver en liten uppdatering om vem tusan jag egentligen är.
 
Celia Öhman, 921211 född och uppvuxen i Piteå stad. Hästägare, hundägare, flickvän, blond, sambo, fikaälskare, snusare, nagelbitare, bekväm, underbar och fantastisk är några av de saker jag är. 
 
Jag har naturligt superrakt hår som knappt en locktång kan rå bukt på, jag jobbar för tillfället extra på Frendo i Bergsviken men ska prova på ett nytt ställe på måndag för eventuell tillsvidareanställning, jag älskar djur av alla de slag (förutom insekter, hehe), jag har varit tillsammans med min pojkvän i två år, jag kör en peugeot, jag är inte direkt något fan av housemusik, jag älskar pasta, min favoritdryck är cola, jag gillar att åka inlines, jag älskar sena nätter och långa sovmorgnar, föredrar popcorn framför chips, har målat min bankdosa rosa med nagellack, jag bor på Durrnäs... Ja jisses, kan ju hålla på hur länge som helst. Men nu har ni väl fått en ganska bra uppfattning om mig?
Allt och inget | | Kommentera |
Upp