Lördag

Jag är ju lite udda ibland så därför startade jag dagen med att duscha och sen åkte jag till stallet. Jag tycker det är så ofantligt jobbigt att duscha, eller själva duschandet är inte så jobbigt, men det är så kallt och jävligt när man kliver ut ur duschen och håret vill ju aldrig torka så därför är det bäst att jag passar på medan orken infinner sig, även om jag ska till stallet direkt efter. 

Det blev ingen ridning idag då Sockan har gått rätt hårt i veckan och förtjänade en vilodag. Så istället för att rida så spånade jag upp och halmade i hans lilla hus som han har i hagen. Sockan har även fått en ny hagkompis idag, något han inte verkade sådär jättelycklig över. Det är ju inte roligt när man måste dela med sig av maten som man är van att ha för sig själv.

Ligger hemma i sängen på Storfors just nu och myser med vovven, det var ensamt att sova utan honom i natt så nu måste jag ha lite kvalitétstid med rackarn. Lite senare väntar gomiddag och resten av kvällen lär nog spenderas i lägenheten i lugn och ro.
Allt och inget | | Kommentera |

Klar.

Nej nu tror jag städningen får vara klar för idag, det enda som är kvar nu är de kläder som hänger på tork nere i tvättstugan. Fy tusan så duktig jag har varit, i nästan fem timmar har jag hållt på! Men det har varit ett bra sätt att fördriva tiden, har haft en halvtaskig kväll bestående av saknad och ilska, känner mig otroligt missnöjd över mitt icke händelserika liv men har då fan ingen lust eller ork till att hitta på något heller. Nu får tiden jättegärna gå lite snabbare, behöver någon att krama och en famn att somna i om kvällarna, mitt eget sällskap börjar bli otroligt ensamt och tråkigt.
 
 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Städdag.

God morgon, god morgon, höll jag på att säga. Herregud, är ju helt dygnsvild. Håller på att städa upp i lägenheten, en viss vovve vid namn Diesel har hårat ner varenda millimeter och en viss matte vid namn Celia kastar kläder och lämnar tallrikar överallt. Förstår inte hur det är möjligt att skapa en sådan röra, får nästan panik av stökigheten.
 
Just nu har jag tagit en liten paus då jag väntar på att disken ska torka och på att tvättstugan ska bli ledig. Enda fördelen men att låta det bli så här stökigt är att när jag väl tar itu med det så gör jag det ordentligt. Täckena är på vädring, soporna är slängda, mattorna är dammade, sängkläderna slitna, kläderna är ihopvikta och undanstoppade och nu väntar x antal vändor i tvättstugan, dammsugning, skurning, spegelputsning och allmänt ihopplock av diverse grejer som ligger framme. Tar denna städning på stort allvar då jag till och med varit och köpt klorin samt bannat min hund från lägenheten. Kommer vara sååå nöjd när det är klart, tråkigt bara att jag inte har någon att njuta av renligheten tillsammans med. Vägrar dessutom att bjuda hit någon, då kommer det bli stökigt igen, hehe.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp