Torsdag.

Har varit trött och sliten som en jag vet inte vad idag. Jävlat zombiemode på jobbet, har varit så färdig så det inte är sant. Har trots det varit riktigt effektiv, tog tag i städningen direkt jag kom hem från jobbet och bara att diska och påbörja ihopvikandet av kläder tog över en timma... Pausade i städningen efter ett tag och for till stallet för uteritt med Alva.
 
Sockan passade på att kolla hur vaken jag var genom att bli rädd för en soptunna och hoppa ut i vägen precis när en bil kom körandes. Mig och Sockan gick det ingen nöd på, men personen som körde bilen blev nog rejält rädd, med all rätt dock då han körde säkert sjuttio förbi oss, på en femtioväg. Då får personen gärna tro att Sockan blev rädd för honom så att han saktar ner nästa gång han möter ett hästekipage. Tur att jag var med på noterna och att Sockan inte hoppade ut mitt framför bilen för då hade det nog kunnat gå illa!
 
Efter stallet fortsatte jag med städningen, det tog mig ytterligare två timmar innan lägenheten var dammtorkad, dammsugad, skurad och alla kläder var ihopplockade. Jisses amalia alltså, men nu är det rent och fräscht här!
 
Ska börja krypa mot bädden nu, är helt slut som artist! Natti natti på er.
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Hade en bra dag igår.
Först jobb, sedan en härlig barbackatur på pigg och glad pålle, middag hos mor och far, lite datorspelande, mys med Diesel och en tidig kväll. 

Idag hade jag tänkt ägna eftermiddagen åt att städa. Det ser förjävligt ut hemma, hehe. Har kläder över hela lägenheten och ett berg av disk att ta itu med. Borde nästan ta en före- och efterbild... Ska hinna med en sväng i skogen med Sockan också och sedan blir det förhoppningsvis en tidig kväll idag med!


Hur nice?
Allt och inget | | Kommentera |

Tjött i hela mig.

Har varit väldigt trött efter jobbet idag och haft lite småont i huvudet, så jag låg och halvsov i soffan tills Emelie hörde av sig och undrade om jag var sushisugen. God mat och trevligt sällskap tackar man inte nej till, så jag tog en snabb powernap och begav mig sedan in till stan för hämtning av mat.

Resten av kvällen har jag och Emelie spenderat i soffan surrandes om allt mellan himmel och jord. Hon gjorde en avslappningsövning på mig som var jätteskön för mitt oroliga huvud, känner en sådan stress och oro av min "ensamhet". Blev totalt slut efter den, all oro som gör det svårt för mig att slappna av var som bortblåst så därför ligger jag nu i sängen och känner fyfaaan vad skönt att få sova i lugn och ro. Vill typ krypa in i sängen och bli en del av madrassen och aldrig komma ut därifrån, hehe.

Med det så säger jag god natt och sov gott!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp