Ye.

Har haft en mycket trevlig kväll, blev upphämtad av Johanna kring klockan tio och så for vi på max för matintag. Försöker få tillbaka mina kurvor så är lite av en stammis just nu, hehe. Sedan for vi hem till mig och surrade samtidigt som Johanna höll på att fixa med en poster på datorn. 

Efter ett tag dök Emelie upp helt random sådär kring kl två på natten och då tog hon och jag itu med klädkaoset i mitt rum. Har ingen garderob men däremot kläder som skulle kunna fylla upp typ fem garderober och alla dessa plagg har hamnat på mitt golv i desperata försök till att hitta något jag kan ha på mig. 

Men nu är allting fixat. Har gett bort några plagg (fan vad jag hatar ordet plagg) och en stor del har hamnat i soporna. Resten har sorterats in i olika påsar och nu kan man äntligen se mitt golv igen. Sweeeeeet!

Emelie for hem för ett tag sedan och Johanna for alldeles nyss och jag känner mig för ovanlighetens skull väldigt trött, så nu ska jag försöka sova. Nattinatti!Har torterat min syster ikväll, hehe
Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Då var det söndag. Har inget minne av vad som hänt sen senast jag bloggade förutom av gårdagen, som jag inte borde minnas för då var jag onykter, haha. 

Gick på stan med Emelie under dagen igår och köpte mig ett par vita jeans, en klister BH och två linnen. På kvällen drog vi till Challenge där mina föräldrar bjöd på mat, vi beställde in lite öl och några drinkar och gick sen vidare till Statt för utgång. 

Idag har jag varit på Kyrkmarknaden, ute på prommis med Disseman och annars har jag bara chillat. Känner mig ganska låg och är jättefärdig. #attdetaldrigskavändaAllt och inget | | Kommentera |

Torsdag

Hade en tung förmiddag som jag tack och lov lyckades vända genom att ringa till Emelie innan jag fick ett sammanbrott, så hon och hennes moder kom och plockade upp mig och så följde jag med dom till stan. Köpte lite smått och gott och fick i mig en sallad till lunch och sedan följde jag med till Emelies morfar som fyllde år idag.

Men det var inte bara han som fick presenter utan även jag! Emelie och hennes mor överraskade stort genom att köpa mig en "pojkvän", som de så fint kallade det. Dom är allt för gulliga med mig! Nu ska jag bara komma ihåg att sköta om rackarn, skulle vara riktigt tråkigt om jag råkade ha ihjäl honom... 

Efter det blev det en promenad med Disse och Sockan och sedan hem och ta det lugnt innan jag och Empan for ut och gled lite bil.

Borde verkligen sova nu då jag ska upp kl sju imorgon för att följa Sophie till Boden för röntgen av Chessi, men John Blund verkar inte hålla med om det...Pojkvännen!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp