Sista natten.

Sista natten på dreamhack är nu kommen och jag har sällan känt mig så färdig. Har inte sovit många timmar natten som var men jag har föröskt ta igen det under dagen istället, men med tanke på att dom har volym 500 på högtalarna typ (eller vi säger volym 501 bara för att det ska vara störande för Elin) och en bas som skakar liv i de döda samt spotlights som kan ge i princip vem som helst svåra epilepsianfall så är det praktiskt taget omöjligt. Förstår inte vart Kim, Tom och Lisa får sin energi från, jag ligger och försöker sova varenda sekund det finns möjlighet men dom bara kör på. Jag antar att jag har blivit gammal och känslig, min kropp känns ungefär som sju svåra år och en misslyckad dejt med en lastbil. 
 
Men utöver att jag känner mig som en överkörd zombie så är det sjukt kul här, folk överallt, spelturneringar, cosplaytävlingar, DJtävlingar, autografsigneringar och såklart viktigast av allt, mitt trevliga sällskap! Just nu längtar jag efter att få lägga mig på tåget mot norrland för att få sova i en normal ställning, men jag vet att så fort vi är hemma igen lär jag längta tillbaka!
 
 
 
 

Kan dö lycklig nu :') #italobrothers #dreamhackwinter2014

Ett filmklipp publicerat av Celia Öhman (@celiaohman) Nov 11, 2014 at 7:39 PST

Allt och inget | | Kommentera |

Trött!

Fy, vad trött jag är. Vet inte vad vi tänkte när vi inte tog med något att sova på, så jag och Lisa har fått lägga ut täcken och sovsäckar på golvet och försökt sova på det. Tyvärr var det stenhårt ändå och temperaturen i sovsalen var typ fem grader så jag har frusit röven av mig. Har fått sova lite iallafall men är fortfarande helt färdig, hade tänkt finna orken att gå till badhuset och ta mig en dusch senare, då blir jag förhoppningsvis lite piggare, om inte annat fräschare iallafall. Har på mig samma smink som jag haft sedan i onsdags så känner mig inte så jättemysig... 
 
Här dunkas iallafall musik för fulla muggar och ju mer klockan blir desto högre blir musiken. Fick lov att gå och köpa öronproppar igår för att musiken var så hög att det skrek i öronen, kan bero på att de som uppträdde skrek och gnällde i micken och hela tiden bad dj:n att höja volymen... Förfärligt var det! Hoppas på bättre uppträdanden ikväll än någon som skränar och skriker på skånska, haha.
Allt och inget | | Kommentera |

Dreamhack

Här har det varit dött några dagar, har helt enkelt inte haft något speciellt att skriva om. Just nu befinner jag mig i Jönköping på Dreamhack. Jag, Kim och hans småsyskon tog nattåget igår mot Stockholm och så har vi fått byta tåg två gånger för att ta oss hit. Det var lite bökigt att ta med alla datorer, packningen var sjukt tung och vi var tvungna att gå uppför en jäkla massa trappor så vi var sjöblöta i svett när vi kom fram, hehe. Men nu är vi iallafall framme och har datorerna startade och igång. Det är sjukt mycket folk här, hög musik, spotlights, festivalmat och allt möjligt. Sjukt kul!!!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp