Torsdag

Ligger i sängen och kan inte sova, känner mig inte alls särskilt trött men då både Kim och Diesel sover sedan länge tillbaka och det inte var något bra på tv så hamnade jag här. 

Idag har jag, pållen och doggen tagit oss an skogarna. Vet inte vad det är med min häst just nu men så fort vi lämnar gården förvandlas han till en stel jäkla giraff. Hans nacke går i lås i en enda position, huvudet hamnar uppe bland molnen och den positionen har han banne mig tänkt ha. Han är ungefär lika medgörlig och elastisk som en trähäst, jag skulle kunna knyta ett rep runt hans huvud och hänga där och reaktionen skulle ändå vara typ noll. Han är så löjligt spänd, som om skogen ska äta upp honom när som helst. På planen går han att mjuka och böja och ställa i alla möjliga vinklar, skulle utan problem kunna rida rollkür om jag ville det, men i skogen fullkomligt vägrar han ha någon annan hållning än den där det känns som om han ska knocka mig om jag råkar luta mig lite framåt. Måste ta itu med det där, jäkla trähäst.

Förutom stallet så har jag även ätit gomiddag hos mor och far i form av räkmackor och så har jag tagit mig en extremt välbehövlig dusch. Resten av kvällen har bestått av simsspelande och tvtittande och nu hade jag tänkt spela bloons tills jag blir trött.

Bjuder på två bilder från förra veckan bara för att jag så sällan har bilder till mina inlägg.Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag

Startade dagen med att fara in till stan och fixa några bankärenden. Efter det for jag hem till Elin som jag inte träffat på ett tag och så fixade hon mig ett par tjusiga halloweennaglar. Har hunnit med att promenera doggen och så lite sims efter det och utöver det har jag inte gjort så mycket. Malin har Sockan både idag och imorgon så imorgon hade jag tänkt gå en sväng på stan och så ska jag på möte. Mycket mer än så har jag inte att berätta!
Allt och inget | | Kommentera |

Måndag

Har verkligen inte fått mig en god natts sömn i natt. För det första tog det flera timmar innan jag äntligen somnade och inte så långt efter det blev jag väckt av en kräkandes hund. Släpade mig upp för att torka bort det men när jag kom tillbaka hade han hunnit äta upp det... Usch!!! Så då gick jag och la mig igen men vaknade igen av att han spydde. Tror min hund har världens känsligaste mage, han har haft magsjuka alldeles för många gånger och det enda jag kan tänka mig att han spydde av i natt är korven som jag blandade i hans middag. Vanlig jävla falukorv. 
 
Fick tillslut somna om iallafall och vaknade sen av att Alva ringde och väckte mig, vilket var tur då jag hade planerat att rida med henne och Sophie. Så då begav jag mig till stallet och så for vi ut på en sväng i skogen. Fin pålle, vild hund. Sedan jag kom hem från stallet har jag hunnit duscha, diska och dammsuga. Diesel drar in hur mycket sand som helst så det var sandfläckar lite här och där i lägenheten. Tacksamt när jag ägnade hela gårdagen till att städa, haha.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp