Fredag

Vilket underbart väder det bjuds på! Första gången på hela sommaren i princip som jag faktiskt ligger ute och solar. Var förbi stallet tidigare, hade tänkt fara ut på en sväng i skogen men det var så himla varmt så jag kände att Sockan skulle få slippa den plågan.

Istället mockade jag ur Sockans gamla hage samt tog ett kärr ur hans nya hage också. Han har fått flytta in med Fame och det verkar funka riktigt bra. 

Jag hade tänkt ligga ute och steka några minuter till innan jag ska hoppa i duschen och sedan få håret toppat, kvalitén på mina toppar just nu är typ misshandlat barbiehår. Efter det väntar middag på stugan och sedan blir det festligheter ute på Sandholmsudden. Woop!
Allt och inget | | Kommentera |

Torsdag


Dagarna går och jag blir banne mig inte bättre på att blogga, fy på mig. Kommer vara så besviken nästa år när jag ska gå tillbaka i bloggarkivet och sedan upptäcker att jag fasen inte har dokumenterat något alls! 

Men för att dra en kort sammanfattning av det senaste dagarna;

Motion av Sockan. Har gått mestadels bra men även lite dåligt under varje pass. Han är jättefin och samarbetsvillig men ibland säger kroppen ifrån, men jag upplever att det blir bättre och bättre ju mer han rids. Hoppas jag har rätt!

Jobb och åter jobb. Men äntligen(!) har jag gått på helg efter elva dagars arbete. 

Har sällskapat med Sandra och Isabelle en sväng samt hängt med Sandra på takterassen idag. Första gången jag var där och det var riktigt fint! Synd bara att allt är så överdrivet dyrt, annars är jag verkligen nöjd. Åt en räkmacka och drack en öl innan vi slöt upp med Kim och Acke för att glida bil. Det slutade med att Kims bil började må dåligt och vi fick gå hem... </3

Och nu mina kära vänner (och fiender h3h3) ska jag sova. Hårt och länge! För det är jag värd.


Allt och inget | | Kommentera |

Bra helg.


Då var det söndag och en riktigt rolig PDOLhelg är nu över. Det blev att köra tredagars för mig, på torsdagen tillsammans med Kim, Alle och Magnus, på fredagen med mina tjejkompisar hemma hos oss och igår anslöt jag och Emelie oss med Kim och Mange som befann sig på fest hos Kims far. Avslutade sedan med efterfest hos oss som pågick till halv fem på morgonen.

Det är så himla skönt att bo så centralt, har haft sovfrämmande och folk som har kommit och gått under hela helgen och har slutit upp med vänner för att springa ner och äta festivalmat det första som hänt varje dag. Är riktigt nöjd!

Utöver allt ätande och festande så har jag även jobbat hela helgen vilket faktiskt har varit helt okej, har haft turen att kunna byta till mig sådana pass som gjort att jag ändå kunnat delta i det mesta under helgen, så jag är mycket hapi!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp