Söndag

Hej hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev här senast. I torsdags var jag och Kim på IKEA och köpte nya möbler och sedan har hela helgen gått åt till att flytta. Vi börjar äntligen vara på plats med det mesta i lägenheten och alla möbler är monterade, nu är det i princip bara kvar att packa upp alla kartonger och få alla småsaker på rätt ställe. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills allt är klart, vi kommer få det sååå fint!! 

Idag tar jag däremot en paus i flyttstöket, jag har varit till stallet och nu är jag hemma hos mamma och pappa för mors dagfirande. Sedan väntar jobb till 22.30!
Allt och inget | | Kommentera |

Jisses...

Igår hade jag på riktigt den tråkigaste kvällen i mitt liv. Vad gjorde människorna förr i tiden innan man upptäckte elektriciteten??? "Surrade med varandra och umgicks". Jaha, men om ens sällskap låg och sov då?! Satt man bara där i mörkret och stirrade i hopp om att bli trött?? Eftersom jag och Kim har hunnit packa ned en hel del saker så kunde jag inte heller tända några värmeljus och försöka läsa en bok utan jag fick minsann finna mig i väggstirrandet tills jag blev så pass trött att jag kunde ignorera mitt ryggont och somna. Samma smärta väckte mig 02.00 och i samma veva kom strömmen tillbaka. FEM TIMMAR UTAN STRÖM, INTE OK *teknikberoende*.

Idag har jag varit trött som en zombie då min rygg gör att jag inte kan sova ordentligt, minsta lilla rörelse och jag vaknar direkt. Trots det gick timmarna på jobbet väldigt fort. Fick en otrevlig överraskning i stallet i form av hästdiarré i håret. Mums. 

Sockan är jättedålig i magen pga metacamen så jag stod och spolade av hans bakben som hade fasttorkat bajs på sig när han plötsligt lyfte svansen och det bara rann ur honom. "Tur att jag inte stod under rumpan på honom!" tänkte jag innan jag insåg att anledningen till varför det fortfarande droppade var för att jag hade fått det i mitt hår. INTE FRÄSCHT. Sprang i panik till min garderob och slet fram Sockans schampo och placerade sedan huvudet under vattenslangen. GAAAHH, BORT!!! Hittade en oanvänd handduk i min garderob som jag använde som turban, kände mig däremot inte så jättefräsch när jag kom hem och luktade nybadad häst. Den lukten är trevlig på en häst, men inte alls lika tillfredsställande på en människa... Jag besökte duschen här hemma ganska omgående kan jag säga...

Utöver den traumatiska upplevelsen så har jag hunnit med lite frisbeekastande med Diesel på Norrstrand samt provat spela The Witcher som jag och Kim suktat efter i några dagar. Blir spännande att se om det har Skyrim potential!
Allt och inget | | Kommentera |

Tråkigaste kvällen någonsin.

Jag tror att jag precis nått toppen av tristess. Strömavbrott, nästan slut batteri i telefonen, en sovandes pojkvän, icke fungerande wifi och min datamängd tog precis slut, slut snus och extrem ryggvärk. Är jättehungrig men spisen funkar ej pga strömavbrottet och jag har för ont i ryggen för att kunna fara och köpa mig något.

Nej men då tar vi och stirrar i väggen resten av kvällen. (Och ber till ovan att strömmen snart kommer tillbaka eller att Kim vaknar så jag har något att göra...)
Allt och inget | | Kommentera |
Upp