Fredag

Då var snart den här dagen över. Har hunnit med mycket idag, vid klockan tolv befann jag mig hos Kims far där det bjöds på souvas och sedan for vi alla på Skeppet där det var dags för den årliga partävlingen. Vi spelade minigolf, biljard, zombie dodgeball, fotboll, airhockey och bowling. Förra året vann jag och Kim men i år var vi tyvärr tvungna att lämna över titeln som regerande mästare till Lisa och William. Direkt vi var klara där åkte vi hem till Kims mor där vi firade Mats som har fyllt femtio.
 
Kom hem vid halv åtta och då började jag städa och ta itu med hemmet så att det är redo imorgon för våran halloweenförfest. Så i princip resten av kvällen har jag hållit på att dammtorka, dammsuga, skura, torka speglar, rengjöra handfat och plocka ihop. Är väldigt taggad inför morgondagen, hoppas så mycket på att jag får till min outfit och sminket in i minsta detalj!
 
Nu ska jag fortsätta med städningen och sedan blir det nog att gosa ned sig i soffan och somna framför någon film. Vi hörs!
Allt och inget | | Kommentera |

Natti

Snart är klockan ett och jag har precis krupit ned i sängen. Egentligen vill jag inte alls sova, jag är oförskämt pigg och har jättemycket att fixa och förbereda inför på lördag då vi ska ha halloweenfest här. 

Jag är fullbokad hela dagen imorgon så jag hade velat få så mycket som möjligt bortgjort idag men då min käre pojkvän ska upp tidigt imorgon för att tvätta så känner jag att jag inte kan gå an allt för mycket här hemma då han i sådanafall lär bli väckt.

Idag har jag iallafall gått en sväng på stan. Köpte nya halloweenlinser då jag verkligen inte kan använda dom första jag köpte, mina ögon mådde inte alls bra av dom. Köpte även en ny eyeliner och ett nytt mobilskal. Sedan var jag förbi hos Emelie som hjälpte mig att finjustera min halloweendräkt, den behövdes sy in lite till och nu sitter den äntligen så som jag vill. 

Sedan var jag förbi hos mor och far för att låna deras superduper-ång-strykjärn då den ena delen i min hallo-outfit var superskrynklig men ej får strykas som vanligt. Dessvärre var ångfunktionen på strykjärnet trasigt så jag får väl vara skrynklig på lördag helt enkelt. 

Efter det väntade jobb och sedan skyndade jag hem för att börja ta itu med hemmet. Och nu ska jag tvinga mig själv att somna då väckaren ringer imorgonbitti för roligheter. Höörs!Detta hände efter jag provat de första linserna jag köpte... Såg dåligt som attans i flera timmar!
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Hade en jättelugn och skön förmiddag där jag låg och gosade med mitt täcke i soffan medan Kim förberedde frukost. 

Klockan tre befann jag mig på brukshundsklubben där jag och Diesel fick proffshjälp av Carola vilket var riktigt givande och roligt. Diesel imponerar på mig så mycket, vi fick prova på en minibana med lite svängar vilket egentligen är överkurs och över våran nivå men älskade lille vovven sprang järnet och fixade det! Och jag fixade det utan att snubbla över både mig själv och hunden, så en klapp på axeln till oss båda!

Efter det har jag paketerat och skickat iväg ett schabrak till en köpare i Voullerim och sedan väntade jobb.

Jag och Kim har äntligen varit och beställt en ny säng också. En kontinental. Längtar så mycket tills den kommer! Lyxade till det och köpte ett par fluffiga hotellkuddar (som jag kallar det hehe) också. Kommer sova som en prinsessa!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp