Helg

Fredag och äntligen helg. Dock så jobbar jag hela helgen men jag stänger både lördag och söndag så då får jag ju ändå sova ut. Har äntligen vänt tillbaka på dygnet (eller snarare vänt på dygnet hehe) och är uppe sent och sover till ungefär halv elva. Jag och Kim äter oftast middag runt kl tio på kvällen vilket gör det extra förargligt när man är trött och vill sova före det, bara "jahapp, ingen middag för mig idag då, kul". Mat är en av mina stora passioner i livet (att äta, inte att tillaga) så man blir lätt upprörd när man går och lägger sig så tidigt att man missar middagen.
 
Annars då? Med mig är det bara bra. Jag sitter och spelar ARK och kämpar med att hugga ned träd så att jag kan bygga mig ett större hus. Imorgon vankas det utgång på statt också, det ska bli riktigt kul! Ok, nu fick jag någon jäkla nysattack, är uppe i åttonde nysningen på rad så nu avslutar jag mitt inlägg och går och snyter mig. Adjö! 
Allt och inget | | Kommentera |

Saknar.

Jag är inne i någon period nu där jag saknar Sockan såå mycket. Sitter nästan varje kväll och kollar runt på hästnet (för nöjes skull) och känner bara "nej, det finns ingen som Sockan". Hade jag nu letat häst på riktigt så förstår jag såklart att jag inte kan utgå efter att hästen ska vara precis så som Sockan var, det vore fel att skaffa en häst bara för att den påminner om den häst man egentligen vill ha och inte utgå från att jag gillar just den individen pågrund av att den är den. Direkt jag bara såg annonsen på Sockan så kände jag "det här är min häst" och nu när jag kollar finns det inte en enda häst som ens nästan fångar min uppmärksamhet på samma sätt.
 
Kan inte låta bli att bli lite sorgsen samtidigt som jag tycker det är kul att kolla omkring på hästnet. Jag har ingen häst längre??? Jag kan liksom inte åka till stallet och bara "idag ska vi klippa manen, frisera lite hovskägg och kanske lyxa till det med en extra lång och noggrann borstning och toppa det med lite hovlack". Jag kan inte åka dit och bara göra exakt det jag känner för, den friheten har man inte när man inte är hästägare. Kan ju inte bara åka till stallet och klippa av någon annans häst manen liksom.
 
Det känns så sjukt att jag hade ansvaret över någon annans liv. Att jag tog beslutet att den finaste hästen i världen inte längre skulle få leva. Jag vet såklart att det var det rätta beslutet men jag kan ändå inte hjälpa att jag tänker att det är fruktansvärt orättvist att jag skulle bestämma om en annan individ skulle få leva eller inte...
 
Filmen här nedan är det som tillslut gjorde att jag fick en röntgen på Sockan där hans fel äntligen hittades. Det känns (och kändes) så hemskt att mana på honom och tvinga honom att springa när man ser så tydligt att han hade ont och att han inte alls ville springa. Jag visste ju att han var dålig men veterinärerna behövde det på film för att tro mig. Ibland behöver jag påminna mig själv om hur dålig han faktiskt var, jag har stunder då jag känner mig så himla hemsk över mitt beslut. Trots att jag vet hur mycket tid och pengar jag lade ner på olika veterinärer och behandlingar och undersökningar så får saknaden mig ibland att glömma bort det vilket gör att jag känner att jag har berövat någon annan livet istället för att känna att jag faktiskt räddade någon från ett liv i fruktansvärd smärta och en icke fungerande kropp.
 
 
 
 
Jag saknar den här hästen, såå himla mycket.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Jag vill bara ha och ha!

Som jag nämnde igår så har jag en del grejer jag vill köpa och göra framöver. Bland annat skulle Diesel behöva få sig ett nytt regntäcke, det han har är alldeles för litet och liknar mer en liten löjlig mantel än ett regntäcke. Hans päls är så himla svår att få torr när han väl har blivit blöt så det är väldigt skönt att kunna dra på honom regntäcket när det snöar eller regnar som värst. Det här nedan från Hurtta skulle jag vela ha till honom, 599:- kostar det.
 
 
Jag skulle även verkligen, VERKLIGEN behöva gå till frissan för att bli av med slitna toppar och kasta lite ny färg över skallen. Vill bli så lik min naturliga färg som möjligt, påbörjade detta för några månader sedan men sedan dess har det inte blivit att jag varit till frissan något mer, det är ju tyvärr inte gratis och speciellt inte när man har både långhårstillägg och nästan måste olaplexbehandla håret för att det inte ska bli ännu värre än vad det redan är. Senast gick det på typ 3000 kr så...
 
Vill även skämma bort mig själv och fylla på mina naglar på salong. Gjorde ju förlängning på dom när jag och Kim var i prag och nu när dom börjat växa ut är det inte så snyggt längre. Men vill inte behöva ta bort dom heller, älskar långa naglar men tyvärr lyckas jag aldrig få mina egna att bli det, dom går i princip av bara av att det blåser ute.
 
Sedan skulle jag även vilja köpa nytt porslin. Alltså typ nya tallrikar, nya glas, nya bestick osv. Dom vi har nu börjar sakta men säkert minska i antal (hehe) så att vi alltid måste köra på två helt olika uppsättningar om vi har middagsfrämmande för att det inte finns tillräckligt med tallrikar och glas i en och samma sort. Glasen här nedan finns på lagerhaus och kostar 79kr för ett sexpack. 
 
 
 
 
Tavlor, posters och ramar vill jag även införskaffa så att jag någon gång kan fylla ut den kala jäkla väggen ovanför Diesels bädd. Och så skulle jag vela hitta någon snygg taklampa vi kan sätta upp i Kims gibbrum, jag irriterar mig så mycket på att det bara finns en fönsterlampa där inne, även fast Kim vill ha det mörkt när han sitter och spelar. Det går ju liksom aldrig att leta efter något där inne på kvällarna för att det är så mörkt. Skulle vilja ha en sådan som på bilden här nedan, den kostar 1695kr och går att hitta här om någon annan skulle vara intresserad.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp