Måndag


Då var det måndag igen då. Helgen har varit trevlig och bestått av bland annat party med Alva, bio med Sophie och Robin, filmtittande hos Kims far, stan med Tova och besök av syster. 

Idag väntar jobb i vanlig ordning och just nu sitter jag nyduschad i soffan och väntar på att mitt nagellack ska torka. Det är så fantastiskt skönt att kunna starta dagen i lugn och ro och bara pyssla om sig själv och ta sin tid innan det är dags att jobba. Så det ska jag fortsätta med nu så hörs vi sen. Adjööö!
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

God morgon på er. Jag sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan gå och låsa upp entrédörren. Dagen idag har varit så mycket bättre än dagen igår då dagen började med att jag försov mig. 

Jag stressade som tusan för att hinna till jobbet i tid och när jag väl var på plats så hade låset till dörren frusit så att jag inte tog mig in. Kunde ej ringa och meddela detta heller då kylan gjorde så att batteriet i min telefon laddade ut. Tack och lov kom det två karlar som efter att ha utövat våld mot dörren lyckades få låset att gå upp. Kan säga att jag var både irriterad, jättetrött och frusen efter det. Extra irriterad eftersom jag är en sån som hellre är typ en timma tidig än fem minuter för sen.

Jobbar iallafall till klockan tre idag, sedan ska jag förbi på vårdcentralen en sväng och så borde jag även fara till djurmagazinet och köpa mat åt jycken. Tycker att det börjar vara dags för lönen att trilla in på kontot. :))))

Allt och inget | | Kommentera |

Mardröm

Igårkväll halv elva fick jag ett ryck. Ställde mig och gjorde matlådor, började dammsuga, drog igång diskmaskinen och diskade för hand, rensade i kylen, gick med soporna osv. När jag var klar med allt kom jag på att jag lovat att ta tillbaka några glasflaskor till mor som innehöll glöggsangria, så jag ställde flaskorna på diskbänken för att skölja ur innehållet och så skulle jag bara ställa ned en kastrull också. 

Och när jag ställde ned kastrullen så small det till så högt att både jag och Diesel flög i luften, sistnämda sprang och gömde sig och kvar stod jag med en fontän av glöggsangria regnandes ned över både mig och köket. Då har det alltså jäst så mycket i flaskan att när jag ställde ned kastrullen klarade inte korken av trycket längre och glöggsangrian blev helt plötsligt en cola-mentosbomb. 

Över alla köksluckor, på golvet, under fläkten, på min nydiskade disk, på diskmaskinen, på lampan under köksskåpen, inne i köksskåpen trots stängda luckor och även inuti glasen som stod där inne(?!), på tapeten, i Diesels matskål, i mitt hår, rinnandes ned över ansiktet, på kläderna , ja men bokstavligt talat ÖVER ALLT. 

Och lukten... Som om jag tagit slattarna av 150 vinglas, hällt ihop dom i en bunke och kört den i micron och sedan ställt bunken i ventilationssystemet så att lukten spred sig in i varenda liten vrå. Höll på att kräkas alltså. Och mitt fina, vita, nystädade kök var nu rödlila. 

Jahapp. Fram med skurhinken, hushållspapper, trasor och vanish och så var det bara att börja torka och skura och be till gudarna att köket ej skulle få bestående men. Diska om all disk igen, skälla på Diesel som började tassa omkring i allt som farit på golvet och sprida rödlila spår efter sig i lägenheten och ja... Det var kaos.

Tack och lov tror jag att jag fick bort allt men jag kan säga att det lär dröja tills en glöggsangria får närma sig mitt hem igen.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp