Fullt ös

Då var onsdagen över och som de andra dagarna denna vecka har det varit fullt upp. Dagen startade med att jag sminkade och stylade Lotta inför en fotografering hon hade med jobbet. Det var jättekul och hon blev skitasnygg, precis så som det ska vara!

Klockan elva hade jag och Kim möte med electrolux home där vi kollade upp köksförslagen vi fått lite mer noggrant samt gjorde lite ändringar och tillägg. Så nu väntar vi på att få de nya förslagen på mailen samt offert på det, så får vi se vad nästa steg blir sen.

Spurtade hem efter mötet för att kunna ha koll på Diesel och hans klåda, det slutade med att jag friserade han lite med kökssaxen för att enklare komma åt samt lufta de värsta problemområdena. Sedan var det bara att kasta dig på cykeln och åka till jobbet.

Efter jobbet for jag och Kim till huset, herre gud vad duktiga Kim och hans familj har varit, båda väggarna vi ville ta bort är nu helt demolerade och bortkörda till soptippen. Det kommer bli så himla bra! Innan vi åkte hem (till mamma och pappa alltså) hann vi börja riva lite överskåpar i köket och ta bort kaklet. Det går framåt! :)))

Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag

Då var det tisdag. Idag har vi lämnat in lägenhetsnycklarna till rawi så nu är våran fina lägenhet ett avslutat kapitel och husrenoveringen kan dra igång på allvar.

Med hjälp av Kims pappa och lillebror har vi idag börjat riva vägg. Jag har mest bidragit som moraliskt stöd och sakletare medan männen har gått lös med kofot och såg och lyckats ta ned en av de två väggarna vi (för tillfället) ska ta bort.

Har även hunnit vara med Diesel till veterinären idag, han badade en hel del under midsommarhelgen och har sedan dess kliat sig som besatt. Och som jag misstänkte så verkar han ha fått våteksem så nu har han blivit rakad vid rumpan där det var som värst och så ska han få antibiotika och kortison i några dagar. Förhoppningsvis blir han bättre och slipper all klåda, stackarn.

Avslutar med att bjuda på några bilder från dagens arbete.

Allt och inget | | Kommentera |

Midsommarhelgen

O hej, här har dom gjort om blogg.se-appen så att jag knappt begriper mig på hur jag skriver ett inlägg.

Hur som helst. Vilken fantastiskt härlig midsommarhelg jag har haft! Midsommarafton spenderades på mamma och pappas stuga. Fjortonde året i rad nu som vi är där med massa annat trevligt folk och kör lekar och äter fantastisk god mat. Tävlingarna körs familjevis och i år var det jag och Kim som kammade hem segern.

Senare på kvällen fick vi sällskap av Alva och sen drog vi vidare på fest i hortlax. Var jättetrevligt där med både gamla och nya ansikten men inga vi i vanliga fall festar med, så det var riktigt trevligt att få göra "något nytt".

Igår var en lugn och seg dag. Jag sov ungefär hela dagen tills det vankades god middag på stugan (igen, haha). Kvällen avslutades sedan hemna hos Alle och Tova där vi såg på film och hade det allmänt mysigt.

Idag har jag varit och solat på norrstrand tillsammans med Tova och jag har verkligen blivit röd som en kräfta. Lär nog ha problem med att sova i natt då jag är så bränd, haha. Vi tog sedan bilen och for och köpte en sallad på Coop och satte oss på södra och åt.

Sedan var det tillbaka till verkligheten med allt som flytten innebär. Jag och mamma har rengjort kyl och frys, torkat skåpar, rengjort handfat och städat på i ungefär tre timmar. Nackdelen med att ha mycket förvaring är att städningen drar ut på tiden då varenda liten vrå ska skrubbas. Men nu tror jag bara att det behövs ett, max två ryck till så är lägenheten äntligen urstädad. Längtar!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp