Onsdag

Hej, hej. Då var det en ny dag. Jag sitter på jobbet och har precis ätit frukost och pysslat på med mina vanliga rastsysslor, dvs läsa bloggar och kolla hästnet. Önskar att jag hade några extra nollor i slutet av mitt kontoutdrag och att jag hade obegränsat med fritid, då hade jag nog faktiskt köpt en ny häst. Jag vill ha ett enormt kallblod (175+) med man och svans i mängder, den ska vara inkörd och otroligt snäll och trafiksäker. Den ska även kunna hoppa 1.50 utan minsta problem samt vara snabb som en galoppör och så ska den tycka om att bada. Gärna bli lika glad som en hund också så fort den ser mig. Känner ni att ni har en sådan häst åt mig? För 0kr i inköp men gärna försäkrad för flera hundra tusen. Hojta då så ska jag tänka på saken!

Annars så hade jag och min mor myskväll igår. Pappa är borta och jobbar och det var även Kim, så då åkte jag hem till Storfors och såg på "livet efter dig" (så himla bra!!!) tillsammans med mamma, åt sockerkaka och sov sedan över där då jag ändå skulle öppna på jobbet idag och inte tackar nej till några minuters extra sömn.

Idag blir det en lång dag på jobbet så jag ska fortsätta med inventeringen jag påbörjade igår och så ta emot tobak- och snusleveransen. Särskilt mycket annat än så har jag inte inplanerat idag.

Några bilder från huset. Kim fixar till bredden på en vägg och våran elektriker gör ett första provisoriskt test på spotlightsen.

Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag

Här har det varit tyst några dagar. Förra onsdagen checkade jag ut från jobbet strax efter 16.00 och samma kväll satte jag mig i bilen med destination Jönköping och Dreamhack. Tio personer var vi som for och helgen har spenderats med dataspelande, festivalmat, dj:s och shopping. Jag börjar känna mig äldre och äldre, det blir allt mer påfrestande för kroppen att åka bil en längre sträcka och sömnbehovet blir större. Så inget vakande för min del! Men trevligt har det iallfall varit och utöver att jag känner att återhämtningstiden blir längre och längre så är jag väldigt nöjd med resan.

Nu är jag tillbaka i vardagen igen och sitter nu på jobbet och tar rast. Om ett tag ska jag gå och inventera all snus och tobak som jag känner att jag har noll koll på efter min lilla ledighet. Att bara några dagar kan göra att man känner sig helt lost och utan någon kontroll, haha.

Allt och inget | | Kommentera |

Jahapp

Imorse när jag körde till jobbet hörde jag på radion att en väldans massa epostadresser har blivit hackade och att lösenorden ligger ute för allmänheten att se. Tänkte inte mycket mer på det, det är ju inte som att jag är en person med topphemliga mail direkt. Men så skickade mamma en länk där man själv kan kolla om man blivit hackad och mycket riktigt så var jag en av dom. "Äh, vad gör det ens. Det finns inte mycket roligt att hitta på något av mina konton", tänkte jag. Tills jag fick ett mail där jag kunde se vilket av mina konton som blivit hackat.

Mitt konto hos gratisgodis.se har alltså blivit hackat. Av alla ställen de hade kunnat välja så väljer dom den enda sidan som skänker mig glädje och harmoni. Facebook eller hotmail hade varit helt ok - men gratisgodis.se?! Det är att gå över en gräns. Väldigt, väldigt fult gjort.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp