Torsdag

Konstigt nog vaknade jag före väckaren ringde imorse också. Hade väldigt gärna lindat in mig i täcket och somnat om däremot men det var bara att stiga upp.


Har haft en lugn och skön morgon på jobbet. Har suttit med en kopp varm choklad och beställt varor i lugnan ro. Den här veckan har jag huvudansvaret på jobbet så jag hoppas att jag lyckats få med allt nödvändigt i beställningen så att vi inte står utan varor nästa vecka pga mig. Är inte allt för orolig dock, jag brukar ha ganska bra koll på läget, tycker iallafall jag. 

En jätterolig sak som jag inte berättat för er är att jag sökt in till en utbildning. Igår säkrade jag min plats och till hösten börjar jag utbilda mig till make up artist. Tänk att jag äntligen fått tummen ur och slutat grubbla på vad jag vill göra. Innerst inne har jag egentligen vetat hela tiden att detta är vad jag vill göra men något har fått mig att avvakta. Men no more! Nu är det dags och det känns så jäkla roligt. Är verkligen jättetaggad!

Åh, känner nu att jag fått ont i magen av all varm choklad jag druckit. Aj, aj, aj. Ska krypa ihop i fosterställning ett tag och hoppas på att det går över snarast. Vi hörs.

Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Igår var jag ledig och hann få en del gjort hemma. Trapprenoveringen börjar närma sig slutet, kvar att göra är för elektrikern att koppla in ledramperna vi har i varje trappsteg och för mig att måla klart listerna som är längst ut på varje steg. Sistnämnda siktar jag på att få klart ikväll då Diesel sover borta och jag inte riskerar att ha en hårig jycke som ränner upp och ned för trappen.


Fick äntligen tummen ur och städade upp lite också. Tvättmaskinen fick gå varm och jag plockade undan och dammsög. Måste finna ork att gå igenom alla påsar med kläder och kvarvarande flyttkartonger också.

Jag och Kim åkte en sväng till Coop då jag sett att dom säljer lampor där och vi är i behov av två stycken till vardagsrumsfönsterna. Hittade tyvärr ingen jag gillade och på något vänster lyckades lampletandet övergå till något helt annat och hips vips var vi på Svetsprodukter och kollade på Webergrillar. Så hem kom vi utan några lampor men med en stor jäkla webergrill, haha. Tyyyyp samma sak. ;-)

Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och sen gå börja förbereda inför stängning. Är på jobbet och har ganska fullt upp i veckan. Men det är kul med lite mer ansvar!

Allt och inget | | Kommentera |

Måndag

Då var det måndag och ny vecka. Vaknade före väckaren ringde imorse och kände mig förvånansvärt utvilad. Det är inte likt mig och speciellt inte före halv sex på morgonen. 


Helgen har varit härlig. I lördags på dagen gick jag på stan med mamma. Hon hjälpte mig hitta gardiner till köket och så blev jag bjuden på lunch. På kvällen blev det party och gårdagen spenderade jag med att ligga lugnt och stilla i soffan och lova mig själv att aldrig dricka alkohol igen. Blev inte människa förän sent på eftermiddagen och när huvudvärken äntligen hade släppt så hann jag bara se på två avsnitt av How I met your mother innan det var dags att gå och lägga sig. 

Den här veckan blir fullspeckad i jobb (förutom imorgon då jag är ledig) och några andra planer än det har jag inte än så länge. 

Allt och inget | | Kommentera |
Upp