Lördag

Igår missade jag att uppdatera, var så trött på kvällskvisten att jag somnade omedelbums. Hur som haver så spenderades första halvan av gårdagen på Santa Monica pier. Vädret visade sig från sin bästa sida - solen värmde, det var vindstilla och vi låg i bikini på stranden. I havet utanför hoppade en delfin och allting var helt underbart.

Vi har förresten blivit fler i sällskapet sedan vi kom till LA, Peters systers med familj är här med oss och vi bor alla i samma hus. Så efter stranden drog vi brudar iväg för lite shopping och jag kände verkligen att jag hamnat i shoppinghimlen. Jag såg SÅ mycket snyggt och tiden bara rusade iväg så på två timmar hann jag bara in i tre butiker. :)) Dessvärre låg shoppingcentret 1,5h bort från där vi bor så det tog sin lilla tid att ta sig hem igen, man var lagomt mör kan jag säga.

När vi kom hem hade pojkarna startat grillen och gjort gratäng. Det var SÅ gott med hemlagad mat istället för restaurangflott.

(null)
(null)
(null)

Idag drog vi till Venice Beach för mer sol och bad. Dessvärre var det kallt och väldigt mycket dimma när vi kom dit och en temperatursskillnad på åtta grader motför där vi bor, så något solande blev inte av. Istället åt vi pizza framför några basketplaner där det spelades för fullt och så gick vi och strosade lite i strandbutikerna. Dom hade faktiskt väldigt snygga kläder där. Vid utegymmet tränades det för fullt och killarna där var riktiga muskelberg som gjorde pull ups "upp och ned" (medan de stod på händerna på en ställning uppe i luften), istället för att dra sig upp som man brukar. Helt galet vilken styrka!

Eftermiddagen bestod av mer shopping, denna gång på ett köpcenter som var lite närmre där vi bor. Tyckte inte att shoppingen var lika bra som igår tyvärr, men fick ändå med mig två linnen och en långärmad tröja.

(null)
(null)

Och imorgon mina kära vänner, imorgon... Då är det inte bara nyårsafton utan även dagen då vi ska besöka six flags. Det pirrar och sprätter i hela min kropp av iver över alla bergochdalbanor jag kommer åka imorgon. TJOHO!!!!! Och med det säger jag nu tack och god natt, sömnen är A och O om jag ska orka med morgondagens alla roligheter. Så natti natti på er!
Allt och inget | | Kommentera |

Framme!

Vi är framme i Los Angeles! Bilresan hit tog drygt tolv timmar, den skulle egentligen ha tagit fem men highway one, som vi körde efter visade sig vara avstängd när vi hunnit en ganska bra bit. Så vi blev tvungna att köra en omväg över bergen som innebar väldigt läskiga vägar. Jättesmala sicksackvägar i extrem lutning och utan staket. Det var lätt att hålla sig för skratt när man fick möte i kurvorna, vid vägrenen var det stup rakt ner i flera hundra meter. Vi körde på ungefär 4000feets höjd vilket är över 1,2 kilometer över vattennivån. 

Men nu är vi framme och installerade i huset. Elva dagar ska vi spendera här och imorgon ska det bli 27 grader varmt. Så härligt! Just nu låter det som att det blir stranden imorgon, men det återstår att se.

Nu några bilder från dagens roadtrip och så hörs vi.

(null) (null)
(null)
Allt och inget | | Kommentera |

Sista dagen i SF

Haallooo! Nu är klockan strax efter 21 här borta i San Fransisco och vi har precis kommit tillbaka på hotellet efter att ha ätit middag. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och göra en tidig kväll, både Tom och Peter är risiga och imorgonbitti lämnar vi San Fran för att åka till Los Angeles. Ser fram emot LA galet mycket.

Idag har vi varit ute på shopping, för min del blev det en långärmad magtröja (får väl använda den år 2020 då jag förhoppningsvis kommer vara vältränad...) och annars så strosade jag mest bara. 

Efter stan var jag tydligen jättetrött och slocknade helt utan förvarning och blev sedan väckt av Kim då vi skulle åka till golden gatebron. Jag var mest fascinerad mot utsikten ut över havet däremot, det var så fint med solen som stod lågt över vattnet.

På väg därifrån åkte vi i hemska branta backar och Peter och Kim hade tänkt att vi skulle köra i San Fransiscos brantaste backe. Tack och lov var det trafikstockning så till slut gav dom upp och jag kunde andas ut. Som att backarna här inte är nog branta redan som det är, har typ träningsvärk i vaderna och rumpan av att gå från shoppingcentret till hotellet.

Mycket mer än så har inte hänt idag, så jag bjussar väl på två bilder och sen är det god natt.

(null)

(null)

Allt och inget | | Kommentera |
Upp