Fredag

God morgon! Klockan är snart halv åtta och jag sitter på jobbet och njuter av doften av nybakta bullar. Fredag idag men helgkänslan har inte infunnit sig. Det blir lite så när man har jobbhelg, man varvar inte riktigt ned utan det är bara att bita ihop och köra på. 


Igår blev vårat glasräcke vid trappen monterat. Självklart var det en spricka i glaset, det verkar banne mig omöjligt för oss att ta oss genom husrenoveringen utan motgångar. Tack och lov har vi en bra firma som levererat och monterat glaset och dom ska självklart ersätta den trasiga skivan med en ny. Så vi får helt enkelt vänta på att den nya skivan ska komma och hoppas på att den är skadefri.


Trapprenoveringen står för tillfället stilla. Vi ska ha ledramper infällda i trappstegen men snickaren hade fått hem fel och väntar nu på att rätt ramper ska komma. Att det alltid ska vara sån jäklarns lång leveranstid på allt? Det har stått still i över en månad nu och det skulle verkligen vara skönt att känna att renoveringarna vi påbörjat blir färdiga. Det som är ogjort nu utöver trappen och glasskivan som var sprucken är att få stänkskyddet i köket på plats och att få klart gnistskyddet vid öppenspisen som just nu består av en spacklad fyrkant som behöver täckas med plåt/golv. 


Möbler måste införskaffas till gästrummet och så är förberedelserna inför tapetsering och golvläggning gjorda i Kims blivande gamingrum. Vi har varken beställt tapeter eller golv ännu, vi har en hel del stora fakturor som vi vill få betala före vi drar på oss ytterligare utgifter. 

Så nu har ni fått en liten lägesrapport. Nu är min rast slut och det är dags att få lite nytta gjord. Vi hörs!

Allt och inget | | Kommentera |

Sista dagen i London

Här kommer lite bilder från sista dagen i London. För min och Lisas del var det shopping hela dagen lång och vi fick lite bilder från Camden. Medan vi shoppade tills vi höll på att stupa så var Kim och Tom på Madame Tussauds. Både jag och Lisa hade velat följa med dit men det var över två timmas kö bara för att ta sig in och vi behövde varje sekund till shoppingen. 


Allt och inget | | Kommentera |

Flygrädd.

Sitter på flyget till Stockholm just nu och är i vanlig ordning inte på topp. Har ett enormt orosmoln i kroppen, magen varvar mellan att skrika efter mat och att vilja vända sig ut och in. Får inte i mig någon mat tyvärr och blåsan håller på att sprängas men jag vågar inte lämna mitt säte. Har tagit två tabletter lugnande men det verkar inte hjälpa, tyvärr. Sitter här klarvaken och skakar med benen för att inte kunna känna efter lika mycket hur planet rör sig. Varvar mellan att ha musiken på järnet för att stänga ute alla ljud eller att inte ha någon musik alls för att det ibland känns bättre. Började blogga nu för att det ibland känns lättare för mig när jag får uttrycka hur jag känner. Verkar inte hjälpa denna gång tyvärr. 


Nu ska jag försöka läsa någon tidning och hoppas att det distraherar min rädsla. Alla andra på planet sover ju, varför kan inte jag också vara så avslappnad och cool?Allt och inget | | Kommentera |
Upp