Tisdag

Hej hörni!


Har precis lagt mig i sängen, slocknade efter jobbet och sov en dryg timma vilket har resulterat i att jag inte är särskilt trött just nu. Min kropp är däremot väldigt trött, framför allt mina fötter som inte slutat pulsera sedan jag kom hem. Jag är ju van att stå upp mycket när jag jobbar på macken, men att stå upp en hel dag iförd klackar är mina fossingar inte lika vana vid.

Mitt nya jobb är förresten på KUST Hotell och Spa. Just nu är jag i receptionen men jag kommer även att börja vara på Spaavdelningen sen, när jag arbetat klart på macken. Ser fram emot det! Har hunnit vara i receptionen två dagar nu och det är mycket att lära. Vad konstigt det känns att vara "den nya tjejen" som måste fråga om hjälp med allt, jag som är van att vara den som folk kommer till när dom behöver hjälp, haha. Men det är kul att lära sig nya saker och så småningom kommer allt sitta.

Imorgon väntar en lång arbetsdag. Först jobb på macken från 06 till 14 och sedan på hotellet mellan 16-23. Lär stupa i sängen när jag kommer hem!

Nu ska jag släcka ned och försöka sova, behöver all sömn och energi jag kan få. God natt! :-)

Fick detta plus en bok igår av hotellchefen. Ett myggljus, samt handcreme och en hårmask från spa:t. Dom luktar fantastiskt!

Allt och inget | | Kommentera |

Måndag

Har sovit dåligt i natt. Dels var jag inte alls trött igårkväll och för att kunna få någon typ av ro i kroppen så låg jag och kollade på netflix till närmare klockan ett. Sedan har jag vaknat flera gånger i natt och haft den där otrevliga "åh nej, jag har försovit mig!"-känslan, vilket såklart gör en ganska klarvaken. Det här är ganska typiskt mig dock när det är något nytt på gång, jag har i princip alltid tyckt att förändringar är lite ångestladdade, varför vet jag däremot inte. Gissar på att det handlar om att lämna min trygga zon och inte ha hundra procents kontroll över varje situation som kan uppstå. Jag är ett riktigt kontrollfreak och känner mig lätt överväldigad och sårbar när jag inte är "in charge" över vad som händer. 


Att jag har fått ett nytt jobb är en förändring som jag verkligen ser fram emot. Det ska bli jättekul att byta bransch, få lära sig nya saker och utvecklas. Jag är väldigt bekväm i min trygga zon på macken där jag kan allt utan och innan men det gör mig också väldigt uttråkad att stå och stampa på samma ställe och inte "komma vidare". Jag har fått ovärderlig erfarenhet och jag har vuxit massor under mina år på macken men nu är det dags att påbörja ett nytt kapitel i livet så att jag kan fortsätta utvecklas. Konstigt ändå hur jag ser fram emot detta så mycket och ändå känns det så skrämmande och jobbigt. Men jag vet ju också att det inte är jobbet i sig som oroar mig utan att det är förändringen som skrämmer mig. Med det sagt så ska jag försöka få i mig lite frukost så att jag är pigg och klar i huvudet och så kan jag vara nöjd över att det lär bli betydligt enklare att somna ikväll när första arbetsdagen är bortgjord och Cellans förväntansfull-nervös-svammelskalle har lugnat ned sig, haha. Vi hörs.

Bilder från förra veckan.

Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Insåg precis att jag inte har bloggat på en hel vecka. Det har hänt massor sedan jag skrev senast, bland annat så har jag sagt upp mig från mitt jobb på macken och så har jag fått ett nytt jobb som jag börjar imorgon. Har dock en månads uppsägningstid på macken så jag kommer jobba dubbelt kommande veckor, det kommer bli riktigt intensivt med långa dagar men tack och lov så är det bara under en kort period och inte för evigt. 
 
Sedan har det ju hunnit vara midsommar och hela köret. Min midsommar spenderade jag ute på Rönnskär tillsammans med Kim och hans familj, samt Henke och Magnus som också följde med. Kvällen var jättetrevlig fram tills jag fick extrem huvudvärk och fick lov att gå och lägga mig. Vaknade sedan upp mitt i natten med samma intensiva huvudvärk och gråtfärdig av smärta pallrade jag mig upp och satt utomhus i en timma och bara andades innan jag tillslut klarade av att krypa tillbaka till kojs. 
 
Jag har även varit på "hästfest" tillsammans med ett gäng hästtjejer. Vi drack drinkar, lyssnade på musik, kunde ha samtalsämnen som våra partners och "normala vänner" inte uppskattar att behöva lyssna på (hästsnack som är så kul?!) och så gjorde vi ett desperat försök till att gå ut på krogen, men det visade sig att nästan inget ställe var öppet och att det enda ställe som var snart skulle stänga, så då blev det att vi rundade av kvällen istället.  
 
Vad annars har hänt sen senast...? Hmm. Jag och Kim har lunchat på stan, jag har shoppat nya arbetsskor (inte varje dag man köper pumps för att ha på jobbet), jag har ätit grillat på stugan, sett ett gäng avsnitt av senaste oitnb-säsongen, ätit tacos och slöat i soffan. 
 
Nu ska jag börja avrunda kvällen, imorgon väntar uppstigning vid 04.30 och en lång arbetsdag på det. Blir inga bilder i detta inlägg, bloggar från datorn och alla kort finns i telefonen. Det får bli en annan gång. Nu ska jag göra iordning inför imorgon och så hörs vi. Adios.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp