Onsdag

Äntligen är jag uppe på benen igen. Fortfarande snörvlig och hostig, men feberfri och betydligt piggare. Jag må älska att ligga i soffan och mysa framför en serie, men att vara totalt fast där har inte varit roligt och det är jätteskönt att ha kommit sig ut ur huset.


Det här blir en kort arbetsvecka, jag var ledig i måndags och imorgon eftermiddag åker jag till Levi. Har sett fram emot det massor så jag hoppas att det blir lyckat. Är lite ledsen över att mina extremt snygga slalomglasögon som jag fick av Kim i födelsedsgspresent för något år sen helt har gått upp i rök. Har verkligen letat över allt. Nåväl, resan hänger ju inte på dom men det är tråkigt när saker bara försvinner.

 Idag har jag fullt upp hela dagen. Jobbar till 16, sedan ska jag på systemet med Tova, hem och packa allting, tvätta, få i mig någon middag, fara till Alva och Robin och lämna packningen, ta en hundprommis med Alvsters och sen blir det att sova så att jag är pigg och ordentligt utvilad imorgon. 

Så då vet ni deeet och så hörs vi. Haaaaj!

Allt och inget | | Kommentera |

Lördag

Lördagkväll och jag ligger fortfarande i soffan, hostandes och snurvlandes. Är nog inne på typ hundrade family guy-avsnittet nu. Kommer inte vela se på family guy någonsin igen efter detta, vi har problem med vårat internet och family guy verkar vara det enda programet som går att visa, allt annat på netflix står bara och buffrar och avbryts till slut. Sååå ja, lite lätt less och uttråkad börjar jag bli.Vad gör jag annars då? Oljar in fejjan typ trehundra gånger om dagen. Fy fasen så torr man blir av att snyta sig stup i kvarten. Jag har en speciell olja som jag brukar smörja in mig med på kvällen och så har den sjunkit in lagomt till på morgonen. Den försvinner på typ tre minuter nu. Jag är så jäääävla torr att det är sjukligt. Så ja, min vardag är väl inte allt för ösig just nu och jag vill bara att denna hemska förkylning ska försvinna så att jag blir pigg och frisk. 

Nu ska jag ta en ipren och linda in mig i täcket och fortsätta med samma sak som jag gjort sedan i tisdags. På återhörelse.

Allt och inget | | Kommentera |

Det fortsätter

Jag är fortfarande helt vansinnigt förkyld och har än så länge inte blivit ett dugg bättre. Mina dagar består av att ligga inlindad i ett duntäcke och huttra och hosta eller att i panik försöka ta sig ur täcket för att det blivit tusen grader varmt. Så jäkulskt tröttsamt alltså. Mest vill jag att halsontet ska gå över så att jag kan äta som vanligt och slipper vakna flera gånger per natt med en hals som känns helt söndertorkad och full i öppna sår.


Eftersom jag spenderar mina dagar snorandes och snurvlandes i soffan har jag inte så mycket att berätta. Har inte heller orkat ta tag i att kolla upp golv och tapeter till min walk in closet. Det får bli när jag har mer ork helt enkelt.

Nu ska jag vila för typ artonde gången idag. Hoppas jag mår bättre nästa gång vi hörs. Hejhej!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp