Onsdag

Fem grader varmt var det när jag åkte till jobbet imorse. Norrländsk sommar, vilken dröm. Idag jobbar jag ett tiotimmarspass. Jag ska förbereda för morgondagens beställningar, byta sopor och kvittorullar vid preemstationen, ta emot tobaks- och snusleveransen, ringa och beställa kaffe, dammtorka alla hyllor i butiken och lite annat utöver alla vardagssysslor.


När jag kommer hem lär det bli en pn i soffan och en lugn kväll. Är fortfarande väldigt förkyld och hostig så jag försöker ta det lugnt och göra vad jag kan för att det ska gå över så snabbt som möjligt. Roligare än så har jag inte för tillfället men förhoppningsvis vänder det snart. 


Allt och inget | | Kommentera |

Bitter

Idag känner jag mig bitter. Bitter över att det är så himla kallt och att sommaren aldrig riktigt verkar komma hit. Bitter över att jag har blivit förkyld och ligger inne och hostar och snörvlar. Bitter över att det åter igen är ett bombnedslag hemma hos oss med kläder och grejer över allt. 


Jag vill ha sol och värme. Kunna ligga ute i bikini och sippa på en paraplydrink. Gå i en tunn sommarklänning utan att frysa. Ha brunbrända ben och solblekt hår. Höra årets sommarplågor spelas på radio. Känna doften av hawaiian tropic och gå med sand mellan tårna. Istället sitter jag inne och hostar och fryser. Elementen är påslagna och mina tjocktröjor ligger fortfarande överst i garderoben. Sommarkläderna är nedpackade i någon sopsäck som jag knappt vet vart den är. Så himla tråkigt.


Nu får sommaren lov att komma.

Allt och inget | | Kommentera |

Gårdagen

Igår åkte vi till umeå, jag, Kim och hans syskon. Först var vi på fortet, det är ungefär samma sak som Boda Borg, olika rum/celler där man i lag ska lyckas lösa olika uppgifter och ta sig igenom banor. Tyvärr åkte vi tjejer på spö denna gång. Hade vi bara hunnit klara den sista banan vi var på före tiden tog slut så hade vi vunnit men vi fick se oss besegrade.


När vi var klara på fortet så gick vi på Pinchos och åt lunch. Det var så. himla. gott. Saknar verkligen någon liknande resturang i våran stad, det är roligt med lite annorlunda koncept. Efter maten blev det lite shopping. Jag köpte två koftor, ett par ballerinaskor, en jäkla massa sockar och en speciell sorts spraydeo från Rituals som är fantastiskt bra. 

Vi kom hem ganska sent och då bjöds det på grillat hos Kims pappa. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på all god mat jag äter, hahaha. Tyvärr var jag riktigt sliten där på kvällen. Halsont, muskelvärk och supertrött så min kväll spenderades i soffan framför en dokumentär med feber (dock låg) medan Kim for på party. Tråkigt att jag ska bli risig när jag är ledig och har möjlighet att hitta på något men känner att det var rätt beslut att stanna hemma.

Alkoholfri drink på Pinchos, väldigt frän.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp