Hatlistan

Min äckligaste mat

- Där ligger nog grillkorv med pommes i topp. Fy fasen alltså. Köttgrytor ligger också och lurar där i toppen. Samt kokt potatis, vidrigt.


Hatväder

- Regn är inte roligt alltså. Helt ok så länge man håller sig inomhus men som djurägare sen 13 års ålder så fick jag lära mig ganska snabbt att regn enbart innebär extra arbete och det att det är jävla otrevligt på i princip alla sätt.


Då tappar jag humöret helt och hållet

- Hm, när flera saker går dåligt på en och samma dag. T ex hittar inte ett visst plagg, sparkar tån i en kant, tappar det jag håller i, bränner mig på maten, klämmer fingret i en kökslåda, glömmer hänga tvätten så att jag får tvätta om den osv. För många sådana motgångar på en dag kör mitt humör ordentligt i botten och då krävs det inte mycket för att jag ska bli en riktig ragata. :)


Sämsta musiken

- Alltså det måste vara typ tung rap/hiphop. Får typ panik och känner mig som värsta slum-whitetrash-nedknarkade-jagvetintevad. Kalla kårar genom hela kroppen. 


Värsta tiden på dygnet

- Öhm, tidiga morgnar? Sover gladeligen förbi dom timmarna. :-) 


Mitt sämsta humör

- När jag är trött, hungrig och uppmärksamhetskrävande och ingen av dessa tre punkter uppfylls dyker lätt "mitt sämsta humör" upp. Har nog inget exempel på när i mitt liv jag varit som mest arg, blir ju mer en grinig bitch av ovanstående punkter.


Sämsta grejen jag äger

- Måste nog vara min bärbara dator som slår ut allt annat internet i närheten när den startas. Den är dessutom seg i jävlat sinne, tar typ 15 min o tre omstartningar för att få upp en internetsida.


Värsta personlighetsdragen

- Wow, det är ju många. Divig personlighet, narcissister, missunsamhet, snålhet, mytomaner och såklart psykopater och personer som bara är rent jävla elaka och hjärtlösa.

Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag

Jag känner att lite julstämning börjar infinna sig hos fröken Öhman. Velar fram och tillbaka om jag ska ta fram lite julpynt eller inte, innerst inne känner jag mig jättesugen på att dekorera här hemma, glida omkring i tjocksockar och en alldeles för stor huvtröja med en varm choklad i högsta hugg. Men tanken slås bort hela tiden av allt jäkla hundhår som är här.
 
Har verkligen ALDRIG varit med om dess like, det är helt jävla vansinnigt. Jag borstade Diesel idag, direkt efteråt slet jag fram dammsugaren och gick igenom både nedervåningen och övervåningen. När jag var klar där uppe och skulle gå ned till Diesel, som jag platsade i hallen under tiden, så hade det hunnit komma nytt hår på varje trappsteg. Trots att hunden legat still??? Det är hår på borden, på väggar, i kökslådor, i garderoben. Mina arbetskläder som jag brukar ha nedpackade i min handväska måste jag rolla varje gång jag ska ta på mig dom för att det hunnit krypa in hår även där. Det är galet ofräscht och då ska det mycket till innan jag börjar reagera så här på hundhår, det hör ju som till. Men som det är just nu så börjar jag snart bli tokig, att det aldrig kan få kännas rent och fräscht här utan att man ständigt känner att man lever i stök och smuts. 
 
Har iallafall köpt vitaminer till Diesel nu, när hästarna fäller som värst så brukar man ge dom B-vitamin för att dom lätt får vitaminbrist och ful, ruggig päls och Diesel ser ut som en riktig raggråtta just nu. Så jag har köpt både biotin och laxolja åt honom som jag ger honom dagligen och så håller jag tummarna för att det ska hjälpa. Känner mig maktlös i denna brutala pälsfällning.

Så att julpyntet får nog vänta ett tag till. Vill att det ska vara fräscht här hemma, lukta gott och så tar jag fram pyntet sen, än att jag ska börja stöka fram grejer när det känns som en soptipp här hemma. Då blir det som bara kaka på kaka. Jaja, gud vad jag babblar. Dags för mig att göra något vettigare. Vi hörs.
Allt och inget | | Kommentera |

Veckan

Holy smokes vad trött jag är. Denna vecka har till största del bestått av jobb. I tisdags var jag ledig och hela förmiddagen (och kvällen före) gick åt till att storstäda här hemma. På tisdag eftermiddag kom nämligen mäklarna som hade hand om vårat husköp hit, för en omvärdering av vårat hus. Detta för att vi för tillfället har renoverat klart och vill veta om värdet på huset förändrats, så att vi sedan kan gå till banken och flytta om lite i lånen. 

Det var några nervösa dagar fram tills mäklarna ringde oss och gav besked och vi blev väldigt lättade och glada över värderingen.

I torsdags var jag också ledig, därför passade jag på att följa med Kim till Umeå i onsdagskväll. Tanken var att vi skulle vara hemma kring 20.00 på torsdagkväll men då vädret ställde till det en hel del och det var andra tåg framför oss som hade problem så var vi inte hemma förän vid klockan tolv. Då hade det dessutom snöat sedan vi for hemifrån på onsdagen så vi hade en hel gård att skotta när vi kom hem. Det tog oss närmre två timmar och så behövde vi varva ner (sluta svettas ihjäl) innan vi gick och la oss så klockan var nog närmre tre innan vi var i säng.

(null)

(null)

Alla andra dagar har jag jobbat och mina två lediga dagar har varit fullspäckade så nu känner jag verkligen hur skönt det är att ligga i soffan och inte göra någonting alls. Det är egentligen min ledighelg denna helg men jag tackade ja till jobb både fredag och lördag. Imorgon är jag däremot ledig och jag ska ta vara på det till fullo och sova ut länge och gott.

Nu ska jag mysa upp med Diesel på golvet (han får inte vara i soffan, buhu!) och sedan ska han och jag börja krypa till kojs. Sova gott ska jag göra.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp