Tisdag

Äntligen har vi fått ett vitrinskåp på plats. Ändå sedan vi flyttade in har mina finglas stått och samlat damm på köksbordet samt tagit upp en hel del onödigt utrymme. Det enda problemet nu är vart Diesels bädd ska stå, som tidigare stått där vitrinskåpet nu står. 

Utöver att montera vitrinskåpet så har vi till slut fått vårat gnistskydd framför öppenspisen på plats. Tavlorna Kim köpte för någon månad sen har hängts upp i hans gamingrum. Jag har varit en sväng på återvinningen och så har jag varit ute och gått med Indy och Chilli. Diesel har varit hos farmor och farfar idag eftersom målarna har varit här men nu är ordningen återställd och han är hemma igen. 

Till middag kastade jag ihop korvstroganoff och ris och sedan blev jag sugen på varm choklad med marshmallows och chokladsås så det har jag också fått i mig.

Nu har luften gått ur mig så resten av kvällen blir det bara chill och mys. Imorgon jobbar jag.

(null)

(null)

Allt och inget | | Kommentera |

Måndag

Då var måndagen över. För min del har den bestått av en lång och skön sovmorgon efter en tuff helg. Jag har haft besök av Tanja och Alissa, varit ute på promenad med Diesel, dammsugit huset och rensat i ett av våra rum som används som förråd. Sedan har jag följt med Amanda till stallet, hade hästabstinens och det var länge sedan vi umgicks, så det var trevligt.

Helgen har varit.. omtumlande. Jag har jobbat, firat tre födelsedagar och fått ett väldigt tråkigt besked. Det kändes bra att träffa familjen på lördagkväll och bara rå om varandra.

Nu ska jag gå och ta lite saft från kylen och sedan börja krypa till kojs. Imorgon kommer vitrinskåpet jag beställde för några veckor sedan, jag ska på återvinningen, panta burkar, rasta Chilli och Indy, målarna kommer hit och fixar skadorna som uppstod på väggen vid trappen efter att Kims pappa trillade rakt in i den när han och Kim körde någon väldigt korkad balansgång-på-stege i den, jag ska storstäda bland mina kläder och eehh. Kanske rensa lite i garaget. 

Häjjdå!
Allt och inget | | Kommentera |

H€Y

Här ligger jag, snart halv tre på natten och inte det minsta trött. Så typiskt mig. 


Vad har jag gjort idag då? Hmm, sovit länge som attan. Provat min halloweensminkning och varit besviken över att korsetten jag beställt till halloween inte kommer hinna komma fram i tid. Om den någonsin kommer komma, har tydligen beställt från en riktig scamsida. Så lär väl få betala en massa extra slantar och ändå stå där tomhänt, som typ 90% av alla andra som beställt från den sidan har fått göra. 

Jag har ätit pizza hos Kims pappa. Sminkat Alva och fotat det. Har laddat upp en bild på min sminkinsta, makeupby.celia, ifall ni vill se. Annars kommer det dyka upp någon bild här också lite senare, men vill ladda upp direkt från datorn och inte från mobilen då kvallan suger röv. 

Jag har varit hos mamma och pappa och lämnat Diesel där eftersom jag jobbar imorgon och Kim inte är hemma. 

Hmm.. Utöver det har jag typ inte gjort något. Ligger mest och funderar på allt mellan himmel och jord hoppas på att snart bli trött så att jag orkar upp imorgon när väckaren ringer. Steg ett kanske är att släcka lampan i sovrummet.. Ah, det ska jag göra nu. Nattinatt!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp