Torsdag

Idag blev det äntligen av att pyssla om mitt yttre. Vaxade ben och bikinilinje, körde min svindyra men ack så bra ansiktsskrubb från Amsterdam som jag fick i födelsedagspresent när vi var där. La sedan min blackhead peel-off ansiktsmask och tog efter det en lång och skön dusch med hårinpackning. Skrubbade även resten av kroppen med ett bodyscrub jag fick i min julkalender förra året från Rituals (även det en gåva från mor och far) och sedan avslutade jag med body lotion, ansiktsvatten, dagcreme och slutligen mitt nagelbandsserum. Nu känner jag mig fräsch som en nyponros! 

Utöver min helkroppsrenovering har jag varit ute på en långpromenad med Alva och hundarna, varit förbi mamma och pappa och undersökt Myrra som verkar ha skadat svansen men som tack och lov verkade vara i väldigt bra skick och så har jag bakat en lchf-snickerskaka. Återstår att se hur den smakar.

Kvar på min to do-list för dagen är att vattna blommorna och plocka undan lite kläder. Kan nog bli en kvällsprommis med Diesel också om jag hittar några skavsårsplåster, har fått blåsor på båda hälarna efter promenaden tidigare idag.
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Dagen började bra med en jättegod blåbärssmoothie som jag gjort. Därefter gav vi oss ut på en springtur som gick allt annat än bra. Efter en liten uppförsbacke var jag besegrad och hade andnöd, såg stjärnor och satt och hulkade vid en sten. Yikes. Tröstar mig med att jag är i mitt livs sämsta form och att det inte kan bli värre än så här utan att det bara kan bli bättre.

Till middag lagade jag en jättegod kycklinggratäng med broccoli och ris och sedan har jag legat däckad i soffan resten av kvällen med en hemsk huvudvärk. Gissar att den har sitt ursprung från springturen. Jag kommer ihåg när jag var yngre och tog ut mig riktigt hårt, då kunde jag få blixtmigrän och bli totalt utslagen och ligga och kräkas resten av dagen. Jag tror att jag har lite lätt ansträngningsastma och att huvudvärken kommer för att jag inte får tillräcklig syresomsättning men ju bättre kondis jag har desto mer klarar jag av utan att få huvudvärk. Och det dröjer betydligt längre innan det känns som om jag andas genom ett sugrör. 

Någon benvaxning och ansiktsmask har fortfarande inte blivit av, jag hade tänkt göra det idag men har som sagt mest legat i soffan och hinkat vatten och knaprat ipren. Imorgon är däremot en ny dag, då tar jag nya tag både med springturen och operation fräsch hy. 

Har däremot varit duktig med att använda mina nya hudvårdsprodukter, för mig ska det gå snabbt och enkelt och jag orkar inte hålla på med någon 20-minutersprocedur morgon och kväll. Kan visa upp senare vad det är jag köpt och göra en liten utvärdering när jag använt produkterna ett tag.

Allt och inget | | Kommentera |

Måndag

Dagen blev inte riktigt som jag igår hade tänkt mig att den skulle bli. Den startade nämligen med att jag letade mitt mobilskal (där jag har körkort och betalkort) i en och en halv timma före jag lyckades ta mig iväg på någon promenad. Jag var så sugen på att promenera vid gläntan och ville inte åka utan mitt körkort men till slut så lyckades jag hitta det. Inlindat i mitt täcke... Hm. När jag sedan skulle åka så hade jag hemnyckeln borta också. Jahapp. Till slut hittade jag även den så efter många om och men tog jag mig iväg och fick till och med med mig Kim. 

När vi kom hem åkte vi och handlade, pantade och fof förbi återvinningen med skräp. Sedan hämtade vi ut en tavla vi har beställt och en boxer. Äntligen(!) har jag tvkanaler efter typ två år utan. 

När vi kom hem paketerade jag en annan tavla som vi beställd tidigare men som vi fick fel av, Kim installerade boxern och sedan fick jag ett ryck och började storstäda både hobbyrummet och min blivande walk in closet. Båda dom rummen används just nu som förråd dit vi stoppar in allt vi inte vill ha framme och det har bara blivit mer och mer saker... 

Det tog mig ungefär resten av dagen och sent in på kvällen att bli klar, jag hann även förbi hos mamma och pappa en sväng för att se om det fanns några möbler där som skulle passa hos oss sedan mamma tagit hem grejerna från Vedanta. Jag fick med mig ett skoställ, två golvlampor, ett litet bord och en fönsterlampa. 

Mina planer att vaxa benen och lägga ansiktsmask får jag skjuta på tills imorgon, nu vill jag mysa framför tv:n tills det är läggdags.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp