Recap

Dagarna går fort och jag är dålig på att dokumentera vad jag gör. Tar nästan aldrig kort på vad jag gör så det får bli ännu ett bildlöst inlägg. Hur som haver så ligger jag iallafall nedbäddad i sängen nu och försöker varva ned och bli trött. Börjat jobba 06.30 men efter att ha vänt på dygnet och varit uppe till halv fyra de senaste nätterna så är det inte så lätt att somna i tid. 

Midsommar spenderades på stugan med det obligatoriska knytkalaset. Mamma hade lagat en massa godsaker och själv bidrog jag med skagen- och räkfyllda krustader. Det är så lätt att göra så att det knappt räknas, haha. Senare på kvällen for vi till en fest där min syster var där vi blev till 01 ungefär innan vi tig taxi hem.

Dagen efter det (lördag) så var jag riktigt trött och seg hela dagen, jag och Kim åkte ut till stugan igen för grillat till middag och sedan blev jag kvar där med mamma och pappa hela kvällen medan Kim drog in till VM-tältet i stan för att se fotbollen med några kompisar. Det var riktigt skönt att bara få ta det lugnt och mysa med mamma och pappa och ordentligt trött var jag, för dagen efter sov jag till halv två(!!). Har nog aldrig sovit så länge, fick nästan en chock när jag kollade klockan. 

När jag vaknat till liv åkte jag, Alva och Tova och köpte lunch och glass som vi sedan tog med till stugan och åt ute i solen. Diesel och Penny badade och busade och vi satt och surrade. En riktigt härlig sommardag.

Och måndagen då har förutom ännu rn lång sovmorgon bestått av målning på huset. Jag håller på med fönsterfoderna nu och det tar en jäkla tid med all maskering och alla skrymslen och vrår jag ska in och måla i. Men jag tror att det blir snyggt, har gjort klart runt sovrumsfönstret och balkongdörren. Kvar nu är vardagsrumsfönsterna som inte lär bli en rolig historia då dom är så jäkla många och alla behövs tas i ett svep då dom i princip sitter ihop. Lär gå åt flera rullar med maskeringstejp också... Och så tre fönster på nedervåningen. Samt andra varvet på balkongräcket. Det verkar ju ta hela sommaren detta måleriprojekt, börjar bli lite less nu på att jag aldrig blir färdig.

Men men, nu ska jag avsluta min novell och lägga ifrån mig telefonen så kanske jag till slut somnar. Min gissning är att jag kommer ligga vaken till åtminstone klockan tre så jag lär väl få mig 2-3 timmars sömn innan jag ska upp och jobba. :)) 
Allt och inget | | Kommentera |

Torsdag

Tjeeena. Jag önskar verkligen att jag gjorde något extravagant så att jag skulle ha något spännande att berätta för er, dessvärre är detta som vilken torsdag som helst och jag står på jobbet. Andra saker jag har gjort idag är att tanka bilen, klippa gräset, handla tillbehör inför midsommar och eehh. Tömt diskmaskinen. Roligare än så har jag inte haft. Klockan 23 ikväll stämplar jag ut från jobbet och välkomnar några dagars ledighet och det ska bli skönt. Har inte haft en ledig dag sedan förra måndagen i och med min praktik så det ska verkligen bli skönt att bara få vara i några dagar.
 
Imorgon är det midsommar och i vanlig ordning (tradition sedan måånga år tillbaka) blir det knytkalas och lekar på mina föräldrars stuga tillsammans med barndomsvänner och deras familjer. Lite senare på kvällen dyker även mina och Kims kompisar upp, ser fram emot det jättemycket och hoppas innerligt att vädret blir bättre än vad prognosen visar. Står just nu och klurar på hur jag ska vara sminkad och vad jag ska ha på mig, jag vill helst vara somrig och fin men så har jag ju en tendens att frysa som en nykläckt råttunge så jag får nog tänka om gällande sommarutstyrseln.
 
Jaja, vi hörs hörni. Glad midsommar på er!
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Jag har precis kommit ut ur badrummet med ett stycke superbusig, sjöblöt hund. Diesel har varit så smutsig att man blivit svart om fingrarna efter man kliat honom så det var hög tid att den lille herrn fick sig ett bad. Han är så lustig, när han badar frivilligt så nöjer han sig med att ruska av vattnet men när han blivit duschad så bara måste han gå och dra sig mot varenda möbel i hemmet , som att det är jätteäckligt vatten och han bara måste bli av med det pronto. Men ett smutsigt lerdike, det skulle han minsann kuna låta gro in i pälsen utan problem. 

Annars så har jag jobbat från 06.30 till 13, tagit en powernap fram till klockan fyra och sedan åkt till stugan och ätit middag med familjen. Grillad hamburgare och grillad röding har vi ätit, det var jättegott. Annars så jobbar jag fram till på torsdagkväll, ser verkligen fram emot att gå på ledighet några dagar efter det. Börjar känna mig rätt så trött efter alla intensiva dagar och sen tidiga uppstigningar och jobb på det. Men jaja, pengar behöver jag ju då så det är bara att köra på.

Nu ska jag fara och köpa lite glass och sen ska jag och Kim se på film. Här får ni en bild eller två på min nybadade favorit.

(null)

(null)

Allt och inget | | Kommentera |
Upp