Fredag

Så härligt det är att det börjar bli varmare och ljusare ute. Man får verkligen ny energi och glädjekontot höjs också. Längtar efter sköna, lediga sommardagar. Med en kall öl, grillat kött och någon somrig parfym. Dessa dagar är ju fortfarande ett tag bort men dom känns bra mycket närmre när det börjar droppa från taket och solen värmer. 
 
I veckan har jag inte gjort allt för mycket. I tisdags var jag ute på promenad med Alva och sedan umgicks vi en stund efteråt och satt och surrade om livet och allt därikring. På kvällen var jag hos min moster på ögonspegling och när jag var klar där så hälsade jag på Emelie. I onsdags åt jag sushi med Sanna och pappa på Odod och sedan for jag och grillade pinnbröd med Nalle. Har även sminkat mamma till en skoluppgift. Annars så är det i princip bara jobb denna vecka, håller tummarna för att det ska synas på kontot. Har jobbat lite mindre sedan jag kom hem från USA men nu verkar det bli lite mer, tack och lov. Jag längtar tills jag är klar med utbildningen och kan ta mig en ordentlig funderare på vad jag vill göra med mitt liv. 
 
Nej ni, nu är det dags att få lite nytta gjord. Vi hörs!
Allt och inget | | Kommentera |

Stockholm

I helgen är jag i Stockholm med mamma och pappa. Dom har köpt lägenhet här då mamma kommer börja jobba i Stockholm så i helgen håller vi på att stlla iordning och köpa in de nödvändigaste grejerna. Vi har varit en sväng på IKEA (första gången någonsin jag åker taxi från IKEA, bilen var fullproppad haha) och på några andra inredningsbutiker och kollat.

Idag har jag hängt med Jojjo. Äntligen har jag fått se hur hon och Alex bor och så har vi promenerat runt lite på stan. Alltid trevligt med en guide som bor här och hittar. Vi åt en jättegod sallad till lunch och unnade oss varsin öl. 

Ikväll väntar middag på en italiensk restaurang och efter det blir det nog party och utgång med några pitebrudar. Som vanligt är jag dålig på att ta bilder men kanske kommer jag ihåg att ta någon ikväll.
Allt och inget | | Kommentera |

Lördag

Lördag idag då och helgkänslan är på ungefär minus tusen. Snön vräker ner och det behövs skottas, hemmet är stökigt, jag känner mig sliten och ful, jag jobbar kväll hela helgen, kontot gapar tomt och vårkänslorna jag har haft är som bortblåsta. Vilken härlig stund.

Har spenderat den senaste timman med att städa lite. Stoppat i disken, tagit ett varv med dammsugarn, torkat av köksbänken, vattnat blommorna osv. Borde vika kläder, tvätta, rensa upp i tvättstugan och skura också, får se hur mycket jag hinner före jag börjar jobba. 

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch och sen fortsätta med mina bestyr. Hoppas ni andra har en trevligare helg med ledighet och mys!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp