Hôla

Hallå, hallå. Idag har jag varit trött då jag bara fick mig tre timmars sömn under natten. Jag har utvecklat en lite lätt julgransmani så jag var alltså uppe till klockan två på natten och klädde julgranen. Jag veeet, jag vet att det inte ens är första advent ännu men jag kunde inte hålla mig längre. Jag var så inne i mitt julpyntande att jag helt och hållet glömde bort att äta middag och någon lunch hade jag inte heller ätit. Eh.. Jag älskar iallafall att plocka fram julen, det är så mysigt. 

Idag har jag jobbat mellan 06.30-15.00. Efter jobbet sov jag en timma och sedan åkte jag till farmor och farfar för att äta köttsoppa. Åh, klimp är så gott. 

På kvällen har jag varit med Isabelle. Har inte träffat henne på flera månader så vi hade mycket att surra om. Det är svårt att ta igen flera månader på bara en kväll men det är alltid kul att ses och catcha upp. Jag älskar mina tompisar. <3 

Vad jag känner mig glad, tillfreds och fylld av kärlek. Tror det är min fina julgran som höjer mitt humör, den är så rolig att klä. Hahah. Nu ska jag sluta och så ska ni få se en bild på granen som jag tjatar om. Har btw uppdaterat önskelistan, den ligger i inlägget under detta. :)


(null)

(null)

Allt och inget | | Kommentera |

Önskelista

Sitter och klurar på min önskelista, det är inte allt för länge kvar tills jag fyller år och så kommer det ju en julafton sen också. Vad jag kommit på hittills är: 
 
- Parfymen Pure XS For Her, ser ut som nedan och finns att köpa online, har även sett den på Åhlens.
 
 
 
 
- DNA-test till Diesel, han är ju en blandis och det skulle vara så kul att se om det "gömmer sig" något mer i honom än de raser jag fått bekräftade från uppfödaren. Ett dna-test går att beställa här. (<-- klicka)
 
- Too Faced Dream Queen Makeup Collection Set - Finns att köpa på Sephora (<-- klicka) och ser ut så här:

 


- Sminkstol, eller ja, detta är egentligen en frisörstol men jag skulle vilja ha en sådan till mitt blivande sminkrum. Denna finns att köpa här. (<-- klicka)

 
 
- Pengar
 
- Detta läppkit från HUDA Beauty. Finns att köpa på Sephora. (<— klicka) Vill ha färgen bombshell&ritzy eller muse&angelic.
 
(null)
 

- Nagellack av märket Christian Louboutin i färgen Rouge Louboutin, finns att beställa online på amerikanska Sephora (<-- klicka) men verkar vara slutsåld just nu, vet inte om den finns i butik på svenska Sephora.
 
 
- Presentkort på ansiktsbehandling

- Presentkort på Sephora
(om det går att betala med online och finns tillgängligt i Sverige, USA-presentkorten verkar inte funka internationellt)
 
- En kroppsolja från Rituals som heter Shanti Chakra Body Oil (Indian rose & Sweet almond oil) som jag inte vet om dom säljer längre.

- Några passande promenadskor som funkar under vinterhalvåret. Dvs dom ska inte vara för klumpiga men dom ska vara varma och ha bra fäste. T ex Icebugs eller liknande. Strl 39 borde bli bra, då kan jag nog rymma ett par tjocksockar i.


- Underställ
 
- Hårfön
 
- 3D Fiber Mascara från Mica Beuty Cosmetics. Finns att köpa här. (<--) klicka
 
- Vita-C Exfoliating Peeling Gel. Även denna från Mica Beauty Cosmetics, länk till denna har ni här. (<--) klicka
 
 
 
 
Kommer fylla på listan här eftersom jag kommer på fler grejer. :-)
Allt och inget | | Kommentera |

Nattjobb

Halloj. Sitter och ugglar på jobbet i väntan på att en tvättmaskin ska bli klar. Jag är egentligen ledig i helgen men har tagit på mig ett extrapass, det behöver min plånbok. På ett sätt är det skönt att jobba natt och kunna fokusera på lite andra typer av arbetsuppgifter och kunna vara lite mer "osocial" och för sig själv än vad man är när man jobbar dag. Men dygnsrytmen blir så vansinnigt förstörd så det är inget jag skulle vilja göra regelbundet. 
 
Jag är förresten så vansinnigt glad - vi har äntligen köpt en torktumlare. Jag trodde aldrig att dagen skulle komma då jag skulle glädjas över något så tråkigt som en torktumlare, men förstå så mycket tid vi kommer spara nu på tvätt som aldrig torkar. Ska jag tvätta sängkläderna så tar det 24 timmar för dom att torka. Eller om det har samlats upp en del vanlig tvätt och jag behöver tvätta tre, fyra maskiner på rad. Då ryms inte allt att hänga upp på sträcket för att maskin 1, 2 och 3 fortfarande hänger där och är sjöblöta och så måste jag istället börja använda dörrar, element, hallkrokar osv för att hänga upp tvätten. Men nu ni, nu är det no more av den varan. Vi har i och för sig inte fått hem torktumlaren ännu men den borde komma till veckan. Och allt hundhår den kommer samla upp!!! Åh, ser verkligen enbart fördelar med detta inköp. 
 
Annars så har min lördag varit lugn och skön. Dagen startade jag på gläntan tillsammans med Nalle och hundarna. Hon hade med sin systemkamera så förhoppningsvis lyckades Diesel fastna på någon bild. Jag har varit och pumpat ena däcket på min bil som plötsligt hade väldigt lite luft i sig och så har jag hunnit med en till promenad med Alva och Penny i Bergsviken. En dusch, en vila och så kyckling till middag, lite TV-tittande, en snabbvisit på ICA och sedan var det dags för jobb.

Jag har förresten lagt till lite grejer på min önskelista, här (<-- klicka) har ni länk till den om ni inte orkar scrolla ned hela vägen.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp