hehe

Godafton.
Jag sitter hos min kompanjon Johanna Benne Diktus Bäckman. Tro det eller ej, men vi har just sett en jätteälskvärd film. eller vi och vi, johanna somnade innan slutet. och ni kan nog inte ana vilken fantastisk film vi har sett! Nämligen: Törnrosa! Den var fantastiskt bra, och féerna var fantastiskt söta, speciellt hon i grönt! Hon påminner mig om en snäll söt gamling. :)

Tidigare idag har jag gjort något så trevligt som att spela sims! det var jättekul, jag gjorde så att sannas sim var otrogen mot hans fru och fick ett barn med min. <3  och innan jag spelade sims var jag i stallet. jag red runt berget med olivia och maja idag, det gick trés bien. sen smorde jag zitas saker, och USCH ska jag bara säga er, USCH. för första gången på 1 år och 3 månader så har jag smort zitas sele. den var så äcklig och smutsig att det inte är klokt, tänk att jag har låtit den förfalla så :o det var damm och smuts, och föregångaren till mögel på den!!!!! det tog en evighet att smörja den, så har den så många delar som ska sitta på speciella sätt så jag vågade inte plocka isär den för att smörja ordentligt. skamset, jag vet. jag ska börja smörja den mycket oftare.

ikväll har pappa farit till alperna.
jag äter en läkerol.
johanna suckar.
jag lyssnar på da buzz - let me love you tonight
vi har lyssnat på en bra låt tidigare, everywhere med en flicka!
johanna suckade igen
nu lyssnar vi på cascada - bad boy och FASA!!! basen är så låg så att vi sitter och gör beatbox specialljudseffekter som bas :O tragedi!!!!!

johannas pappa har trampat på deras vhs så att den ser jätteskojsig ut, den gapar hela tiden. hahaha :D hans kommentar till det hela var "jag ville ha en dvd". (nu låter det som att dom inte har någon dvd, och det har dom ju faktiskt inte, så det låter helt rätt)

johanna har lämnat en nötpåse på ica kvantum oxå. hon gömde den på baksidan av lösgodishyllan. hon lämnade den där till sitt öde, när hon såg några godare nötter som väntade en bit bort. istället för att lassa in dom goda nötterna i nötpåsen som hon redan hade så lämnade hon den där på baksidan av lösgodiset.

Nu ska jag sluta skriva, adjö! Farväl!
(Johanna suckade igen)
Allt och inget | | Kommentera |
Upp