melda gumman.

det är inte varje dag man blir erbjuden en häst. fick värsta chocken idag efter jag hade varit ute och ridit, när totte helt plötsligt kommer och säger att han har en fråga till mig.

jag: jaha okej ? :)
totte: du är inte intresserad av imelda?
jag: eeh tjaaa, vadådå?
totte: nej jag undrar om du vill ha henne? jag tänkte om du ville ha en större häst, jag har ju hört att du är intresserad av att hitta en.
jag: oj, ja inte vet jag? *chocktillstånd*
totte: och jag frågar dig först, för om du inte vill ha henne tänkte jag sätta ut henne på annons. och hon är ju utbildad i ridningen, större än zita och hon är ju inte dräktig nu.
jag: oj, ja jag måste nog tänka.
totte: aa, men tänk inte för länge!!

ja ungefär sådär lät det, jag var helt chockad, inte precis det jag förväntade mig. imelda är ju superfin, världens snällaste och jag har ju själv sett henne bli hoppad och så och vet ju att hon kan, fast nu har hon ju stått i evigheter och haft föl och allt och frågan kom ju helt plötsligt. iofs är hon ju inte särskillt gammal, bara åtta år. men ja, att han bara kom helt förväntansfull och frågade om jag ville ha henne, som om det var världens vanligaste fråga... CHOCK! haha menmen, får väl tänka så det knakar och rida na lite och sen komma med ett besked... skulle trots allt kännas helt tomt utan imelda i stallet.
Allt och inget | | 2 kommentarer |
Upp