Gal1.

Äntligen helg. Ska ta det lugnt och spendera helgen med att mysa och vila upp mig, har varit så otroligt trött i veckan! Var bjuden på after work med mina kollegor idag men då det tog lite för lång tid i stallet så fick jag skippa det, tråkigt men vad gör man inte för djuren sina!

Underlaget i skogen var idag äntligen tillräckligt bra för en "ta itu med Sockans energi"-tur runt berget. Körde arbetsgalopp första biten innan jag sedan släppte Sockan och lät han själv välja tempo. Kan säga att det inte är varje dag han orkar ligga i fyrtaktsgalopp (dvs väldigt ökad) i flera kilometer. Då det av någon anledning inte gjorde han trött satte jag mig ned och körde arbetsgalopp resten av vägen och tänkte att det fan i mig borde göra susen. Men icket. När vi hade ridit en mil var han lika pigg och nervig som när vi började, så det var bara att styra mot rakan och så körde jag fem vändor galopp och drev honom till det yttersta för att få ut överskottsenergin. Tror ni han var trött?

Eh, nej... Skummig och lockig av svett var han men det hindrade honom inte från att ha nerverna på utsidan och takta och hetsskritta tillbaka till stallet. Kan verkligen lite ökning av havren förvandla min tjocke pålle till en outtröttlig maskin som aldrig får nog?!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp