Ye.

Har haft en mycket trevlig kväll, blev upphämtad av Johanna kring klockan tio och så for vi på max för matintag. Försöker få tillbaka mina kurvor så är lite av en stammis just nu, hehe. Sedan for vi hem till mig och surrade samtidigt som Johanna höll på att fixa med en poster på datorn. 

Efter ett tag dök Emelie upp helt random sådär kring kl två på natten och då tog hon och jag itu med klädkaoset i mitt rum. Har ingen garderob men däremot kläder som skulle kunna fylla upp typ fem garderober och alla dessa plagg har hamnat på mitt golv i desperata försök till att hitta något jag kan ha på mig. 

Men nu är allting fixat. Har gett bort några plagg (fan vad jag hatar ordet plagg) och en stor del har hamnat i soporna. Resten har sorterats in i olika påsar och nu kan man äntligen se mitt golv igen. Sweeeeeet!

Emelie for hem för ett tag sedan och Johanna for alldeles nyss och jag känner mig för ovanlighetens skull väldigt trött, så nu ska jag försöka sova. Nattinatti!Har torterat min syster ikväll, hehe
Allt och inget | |
Upp