Årsresume.

I januari så bodde jag och Kim i våran lägenhet på Hamngatan. Saknar lägenheten extremt mycket just nu när jag och Kim har bott i våran lilla stuga nu i typ... tre, fyra månader? Haha. Januari var en ganska lugn månad. Jag köpte skor åt Diesel då det fastnade stora snöbollar i hans tassar under våra promenader. Och så partade jag med Alva.
 
 
 
Februari månad bestod av ett besök på Skeppet i goda vänners lag. Vi spelade minigolf, bowlade och senare på kvällen blev det party. Jag och Kim var även i Prag, en överraskningsresa jag fick av Kim totalt oväntat en dag när jag kom hem från jobbet. Han kan min kille! ♥ Prag var helt underbart och jag skulle definitivt vela åka tillbaka dit igen. En av de bästa resorna jag varit på faktiskt, tio av tio toasters får den. Jag var även med familjen i Luleå där vi bodde på hotell, åt god mat och såg hockey för att fira att farmor fyllt 70 år.
 
 
 
Under mars månad verkar jag inte ha gjort mycket om man ska utgå från vad jag skrivit i bloggen. Jag var trött och irriterad över att behöva gå upp tidigt på morgnarna (haha, nothing has changed) och så var Kims småsyskon hos oss på lan. Intet en enda bild verkar jag ha tagit den månaden heller. Rolig tjej.
 
 
April bestod av ett frisörbesök och nagelsalongsbesök. Jag var hästvakt åt Amanda och så hjälpte jag Jennifer med motion av hennes poa. Hela ett(!) blogginlägg bjöd jag på, kan undra vad jag egentligen sysslade med för hemligt som jag vägrade dela med mig av på en hel månad. Två bilder har jag iallafall att bjuda på.
 
 
 
Då var det maj och jag och Kim blev med hus. Med tanke på att vi inte flyttat in ännu kan man ju tro att vi bara ville ha något dyrt att spendera pengar på, haha. Jag kommer ihåg att husköpet var med lite blandade känslor från min sida - jag älskade verkligen våran lägenhet och skrämdes av tanken att flytta där i från, samtidigt som jag kände mig så himla ivrig och förväntansfull över att bli husägare. Tänk, en helt egen gård! Där jag kan ha Diesel lös. Ett hus jag och Kim kan forma helt och hållet efter oss. De blandade känslorna jag hade försvann väldigt fort när papperna på huset var påskrivna, jäklar vilken resa vi skulle ha framför oss! :D
 
 
 
Juni bestod till stor del av flytt, rensning av lägenheten och flyttstäd. Fy fasen vad vi skrubbade och gick an alltså, såg knappt ett slut! Vi började även dra igång med renoveringen av huset och det revs väggar och kördes stora släplass till soptippen. Jag var hästskötare åt Lady och så var jag på IKEA med Tova.
 
 
 
I juli var vi ut till Rönnskär där Kims pappa har stuga. Extra kul var att våra vänner följde med så vi var ett helt gäng som åt gott, drack gott, solade och badade. Jag köpte mig även en ny telefon då min gamla var kass och vägrade samarbeta när jag spelade Pokemon go. Var på fest tillsammans med min syster och hennes kompisar och så blev det en utgång på havsbadet efter det. I huset revs det golv, målades tak och fönsterfoder och så rev vi ut det gamla köket.
 
 
 
I augusti blev det ett till besök på IKEA, men denna gång med Alva och Robin. Jag och Kim fick hjälp av hans vänner att montera garderoberna jag hade köpt vilket var lättare sagt än gjort, haha. Tapeter kom på plats i sovrummet och likaså golv. Efter flera år av plötsliga migränanfall gjorde jag tillslut slag i saken och åkte till läkaren för att kolla upp mitt stackars huvud efter att ha haft många utbrott på kort tid. Fick en speciell medicin utskriven och sedan dess har jag bara haft migrän en gång och då hade jag inte med mig tabletterna, så har inte fått prova dom ännu haha. Men uppenbarligen är dom så pass bra att bara deras blotta närvaro håller anfallen borta!
 
 
 
Under september kämpade vi (framför allt Kim) på med att förbereda för golvvärmen som vi nu har i kök och vardagsrum. Det tjorvade något så fruktansvärt, folk var otydliga, vi fick göra om och allt kändes bara så fruktansvärt frustrerande och förjävligt. Blir sur bara jag tänker på det, haha. Efter någon månad av "semester" (läs arbetslöshet) började jag om att jobba igen, på mitt gamla jobb men med nya ägare. Visste om redan när jag blev arbetslös att jag skulle få fortsätta arbeta där så min arbetslöshet tog jag med ro och såg som en lång, skön semester.
 
 
 
I oktober började arbetet med vårat nya innertak. Det gamla hade vi rivit ut och blev nu ersatt av gipsskivor. Det var ett enormt projekt då taket/reglarna vi skulle fästa skivorna i var ojämna och det tog mycket tid och tålamod att få klart. Under november fyllde pappa femtio år och det bjöds på god mat och gott fika hemma hos dom och så firade vi även med familjen genom att gå ut och äta på Tages en kväll. 
 
 
 
November månad kändes det som att det äntligen började hända saker i huset. Nya väggar var på plats, taket var på plats, vi fick upp spotlights och det började kännas som att vi faktiskt kunde se skillnad efter alla timmar vi lagt ned. Vi var ett helt gäng som åkte ned till Dream hack i Jönköping där det spelades dator dygnets alla timmar (inte för mig dock, har blivit för gammal för sådant och behöver min skönhetssömn) och även blev lite shopping på stans gator. Pappa hade sitt femtioårskalas tillsammans med två av sina bästa vänner och kvällen var verkligen jättelyckad. Den innehöll allt man kan önska sig på en fest, bra musik, liveuppträdanden, dans, god mat och ett frieri.
 
 
 
Och så var december kommen. En månad då många trevliga händelser har ägt rum. En amsterdamresa med familjen - vilket var pappas femtioårspresent från oss. Där blev jag även äckelsjuk och tyvärr gick nästan halva resan åt till det, så det var mycket roligt som tyvärr fick utebli pågrund av min hälsa. Men en riktigt bra resa utöver min sjukdom, det var länge sedan jag reste med familjen så det var otroligt uppskattat och mysigt. Jag fyllde 24 år, Kim fyllde 24 år, farmor fyllde 71 år och farfar fylldre 72 år, det var julafton och hela månaden har i princip känts som ett enda stort firande med festligheter och mys. Fantastiskt! Vad kan då passa bättre än att avsluta året i samma anda? Med en ordentlig jäkla fest omgiven av nära och kära. Hoppas ni alla får ett gott nytt år och så syns vi 2017. CIAO!
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp