Fullt ös

Då var onsdagen över och som de andra dagarna denna vecka har det varit fullt upp. Dagen startade med att jag sminkade och stylade Lotta inför en fotografering hon hade med jobbet. Det var jättekul och hon blev skitasnygg, precis så som det ska vara!

Klockan elva hade jag och Kim möte med electrolux home där vi kollade upp köksförslagen vi fått lite mer noggrant samt gjorde lite ändringar och tillägg. Så nu väntar vi på att få de nya förslagen på mailen samt offert på det, så får vi se vad nästa steg blir sen.

Spurtade hem efter mötet för att kunna ha koll på Diesel och hans klåda, det slutade med att jag friserade han lite med kökssaxen för att enklare komma åt samt lufta de värsta problemområdena. Sedan var det bara att kasta dig på cykeln och åka till jobbet.

Efter jobbet for jag och Kim till huset, herre gud vad duktiga Kim och hans familj har varit, båda väggarna vi ville ta bort är nu helt demolerade och bortkörda till soptippen. Det kommer bli så himla bra! Innan vi åkte hem (till mamma och pappa alltså) hann vi börja riva lite överskåpar i köket och ta bort kaklet. Det går framåt! :)))

Allt och inget | | Kommentera |
Upp