Torsdag

Konstigt nog vaknade jag före väckaren ringde imorse också. Hade väldigt gärna lindat in mig i täcket och somnat om däremot men det var bara att stiga upp.


Har haft en lugn och skön morgon på jobbet. Har suttit med en kopp varm choklad och beställt varor i lugnan ro. Den här veckan har jag huvudansvaret på jobbet så jag hoppas att jag lyckats få med allt nödvändigt i beställningen så att vi inte står utan varor nästa vecka pga mig. Är inte allt för orolig dock, jag brukar ha ganska bra koll på läget, tycker iallafall jag. 

En jätterolig sak som jag inte berättat för er är att jag sökt in till en utbildning. Igår säkrade jag min plats och till hösten börjar jag utbilda mig till make up artist. Tänk att jag äntligen fått tummen ur och slutat grubbla på vad jag vill göra. Innerst inne har jag egentligen vetat hela tiden att detta är vad jag vill göra men något har fått mig att avvakta. Men no more! Nu är det dags och det känns så jäkla roligt. Är verkligen jättetaggad!

Åh, känner nu att jag fått ont i magen av all varm choklad jag druckit. Aj, aj, aj. Ska krypa ihop i fosterställning ett tag och hoppas på att det går över snarast. Vi hörs.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp