Fredag

God morgon! Klockan är snart halv åtta och jag sitter på jobbet och njuter av doften av nybakta bullar. Fredag idag men helgkänslan har inte infunnit sig. Det blir lite så när man har jobbhelg, man varvar inte riktigt ned utan det är bara att bita ihop och köra på. 


Igår blev vårat glasräcke vid trappen monterat. Självklart var det en spricka i glaset, det verkar banne mig omöjligt för oss att ta oss genom husrenoveringen utan motgångar. Tack och lov har vi en bra firma som levererat och monterat glaset och dom ska självklart ersätta den trasiga skivan med en ny. Så vi får helt enkelt vänta på att den nya skivan ska komma och hoppas på att den är skadefri.


Trapprenoveringen står för tillfället stilla. Vi ska ha ledramper infällda i trappstegen men snickaren hade fått hem fel och väntar nu på att rätt ramper ska komma. Att det alltid ska vara sån jäklarns lång leveranstid på allt? Det har stått still i över en månad nu och det skulle verkligen vara skönt att känna att renoveringarna vi påbörjat blir färdiga. Det som är ogjort nu utöver trappen och glasskivan som var sprucken är att få stänkskyddet i köket på plats och att få klart gnistskyddet vid öppenspisen som just nu består av en spacklad fyrkant som behöver täckas med plåt/golv. 


Möbler måste införskaffas till gästrummet och så är förberedelserna inför tapetsering och golvläggning gjorda i Kims blivande gamingrum. Vi har varken beställt tapeter eller golv ännu, vi har en hel del stora fakturor som vi vill få betala före vi drar på oss ytterligare utgifter. 

Så nu har ni fått en liten lägesrapport. Nu är min rast slut och det är dags att få lite nytta gjord. Vi hörs!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp